Δυναμική η παρουσία της Ford Motor Ελλάς στο μοναδικό air show της φετινής Athens Flying Week

Μοναδικές εμπειρίες αλλά και έντονες συγκινήσεις είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι επισκέπτες που βρέθηκαν στη φετινή Athens Flying Week, η οποία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με την υποστήριξη της Ford Motor Ελλάς και για ένατη φορά στην ιστορία στις εγκαταστάσεις της Αεροπορικής Βάσης της Τανάγρας.

Επιστρέφοντας πιο δυνατή και πιο εντυπωσιακή από ποτέ, η φετινή Athens Flying Week, η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, έδωσε σε όλους τους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να ζήσουν από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αεροσκαφών και να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό όσο και μοναδικό στο είδος του air show. 

Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες είδαν από κοντά τις επιδείξεις αερομοντελιστών ενώ συγχρόνως φωτογραφήθηκαν δίπλα σε θρυλικά εκθέματα, μαζί με τους πιλότους, τηρώντας πάντα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη μεγαλύτερη στατική αεροπορική έκθεση των τελευταίων ετών.

Παραμένοντας πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Ford Motor Ελλάς υποστήριξε με όλες τις δυνάμεις της και φέτος την Athens Flying Week, παραχωρώντας τα αυτοκίνητα για τις ανάγκες τις διοργάνωσης. Ανάμεσά τους πρωταγωνιστές σε ρόλο Follow me οχημάτων ήταν η καινοτόμα και αμιγώς ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E, αλλά και τα τετράτροχα «μαχητικά» μοντέλα της Ford Performance, τo νέο Puma ST και το μοναδικό στο είδος του Ranger Raptor.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *