#ΜένουμεΣπίτι: Σκίτσα για χρωματισμό με Aston Martin Vanquish από τον Ian Callum

Η καθημερινή ζωή έχει μπει σε “παύση” σε όλο τον κόσμο, με πολλούς από εμάς να μένουμε σπίτι με την ελπίδα να επιβραδύνουμε την εξάπλωση του νέου κορονοϊού. Με τα σχολεία να κλείνουν στις περισσότερες χώρες, τα παιδιά είναι επίσης κλεισμένα στο σπίτι, με πολύ ελεύθερο χρόνο. Και για τα μικρά παιδιά, που η ενέργεια είναι ατελείωτη, η βαρεμάρα θα χτυπήσει κόκκινο μετά από λίγες μέρες και τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Με τη σκέψη αυτή, η ομάδα σχεδιασμού του Ian Callum (Πρώην σχεδιαστής της Jaguar-Land Rover), είναι εδώ για να βοηθήσει.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε τρία σκίτσα χρωματισμού, για μικρά και μεγάλα παιδιά, απεικονίζοντας το Aston Martin Vanquish 25 σε διάφορα σενάρια. Σύμφωνα με το Auto Express, ένα τέταρτο, GT3 σκίτσο είναι επίσης σε εξέλιξη, έτοιμο να κυκλοφορήσει σύντομα. Τα τρία διαθέσιμα σκίτσα δείχνουν το αυτοκίνητο να πλένεται από έναν ελέφαντα, να “βολτάρει” σε ένα ωραίο τοπίο με δέντρα και να είναι παρκαρισμένο με φόντο ένα μοντέρνο σπίτι.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, ο Callum προσφέρει κάτι παραπάνω από μία “σπατάλη χρόνου”. Όσοι ολοκληρώσουν τα σχέδια μπορούν να τα δημοσιεύσουν στα social media με το hashtag #colourwithcallum για να τα δει η ομάδα Callum. Θα επιλέξουν τα αγαπημένα τους, προσφέροντας βραβεία στα καλύτερα χρωματιστά.

Το Aston Martin Vanquish 25 ήταν το πρώτο project από τον Callum μετά την αποχώρησή του από την JLR το περασμένο καλοκαίρι. Παίρνοντας την εικονική Vanquish και δίνοντας της μια σύγχρονη ερμηνεία. Όταν ο Callum ανακοίνωσε το έργο, είπε ότι θα χτίσει μόνο 25 παραδείγματα, χτίζοντας το κάθε ένα από την αρχή. Και τα 25 παραδείγματα θα έχουν έναν κινητήρα V12 με αναβαθμίσεις που θα αποδίδει σχεδόν 600 ίππους.

Ενώ ο χρωματισμός ενός σκίτσου μίας Aston Martin Vanquish 25 δεν θα είναι τόσο συναρπαστικός όσο η οδήγηση μίας, θα μπορούσε να προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν, αυτό το εικονικό αυτοκίνητο, οι μικροί Carguys.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες και να τις εκτυπώσετε σε χαρτί ή να τις χρωματίσετε μέσα από κάποιο smartphone ή Tablet. Προτείνουμε την πρώτη επιλογή. #ΜένουμεΣπίτι

One thought on “#ΜένουμεΣπίτι: Σκίτσα για χρωματισμό με Aston Martin Vanquish από τον Ian Callum

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.