Πλησιάζει το ντεμπούτο του εντυπωσιακού νέου Hyundai Tucson 2021

Η νέα γενιά του Hyundai Tucson 2021 κάνει ντεμπούτο στις 14 Σεπτεμβρίου και πριν από την αποκάλυψη, η εταιρεία  έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες με την εξωτερική εμφάνιση του νέου crossover της. Οι λήψεις δείχνουν ότι το μοντέλο δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο.

Το νέο Tucson έχει ένα συναρπαστικό πρόσωπο, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης μάσκας που ενσωματώνει μια σειρά τραπεζοειδών στοιχείων. Ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι ότι μερικά από αυτά φωτίζουν και αποτελούν ουσιαστικά τα  LED φώτα ημέρα. Από τις κατασκοπευτικές λήψεις, γνωρίζουμε ότι στα ανοίγματα που υπάρχουν στις άκρες αυτών, βρίσκονται και τα κανονικά φωτιστικά σώματα, επίσης τεχνολογίας LED.

Στο προφίλ υπάρχει ένα φιλέτο χρωμίου που ακολουθεί τη γραμμή της οροφής και παίρνει το σχήμα της πίσω κολόνας. Οι τροχοί 19 ιντσών διαθέτουν ένα περίπλοκο, ασύμμετρο σχεδιασμό με ακτίνες και χοντρά τμήματα γύρω από το χείλος.

Στο πίσω μέρος δεσπόζει μια LED μπάρα που ενώνεται με τα πίσω φωτιστικά σώματα. Υπάρχει επίσης ένας διαχύτης και, όπως φαίνεται, ψεύτικοι αεραγωγοί κάτω από τα φώτα ομίχλης-όπισθεν ή αντανακλαστήρες.

Ανάλογα με τη Χώρα, η Hyundai θα προσφέρει το Tucson σε δύο διαφορετικά μήκη. Η μεγαλύτερη έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην Κίνα, την Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η μικρότερη θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Η Hyundai επιδεικνύει επίσης την υψηλής τεχνολογίας, νέα καμπίνα του Tucson. Αν και, αυτό είναι μια ψηφιακή απόδοση, παρά πραγματικές φωτογραφίες όπως στο εξωτερικό. Το ταμπλό διαθέτει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων ενώ στη κεντρική κονσόλα υπάρχει μια οθόνη μεγάλη οθόνη 10,25 ιντσών, πίσω από την οποία φαίνεται να υπάρχει μεγάλο κενό που ίσως χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος.

Το teaser της Hyundai δεν έχει λεπτομέρειες σχετικά με τους νέους κινητήρες που θα εφοδιάζεται. Ωστόσο, το ντεμπούτο είναι μια εβδομάδα μακριά και δεν θα αργήσουμε να μάθουμε.