Συνεργασία Volkswagen-Ford για την επόμενη γενιά Amarok

Μετά από το πρόσφατα δημοσιευμένο σκίτσο της νέας γενιάς Volkswagen Amarok, η Kolesa δημιούργησε απεικονίσεις του επερχόμενου pick-up χρησιμοποιώντας την επίσημη εικόνα ως πρότυπο. Και μπορούμε να πούμε ότι το επόμενο μοντέλο είναι πολύ πιθανό να μοιάζει κάπως έτσι.

Η απόδοση δίνει στο μπροστινό μέρος του Amarok πολλές μεταλλικές επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος σε σχήμα X που ενσωματώνεται στον προφυλακτήρα. Υπάρχουν μεγάλοι αεραγωγοί στις γωνίες του προφυλακτήρα, το καπό χαρακτηρίζεται από δυναμικές ακμές και ιδιαίτερα τονισμένοι είναι οι θόλοι των τροχών.

Στο πίσω μέρος, η Kolesa ενσωματώνει ένα μεγάλο διακοσμητικό πλαίσιο γύρω από το πίσω παράθυρο της καμπίνας, κάτι που φαίνεται απίθανο να προχωρήσει στην παραγωγή του Amarok, τουλάχιστον για τις βασικές εκδόσεις (εμφανίζεται στο επίσημο σκίτσο). Τέλος, η χρωμιωμένη επιφάνεια στον πίσω προφυλακτήρα δεν ταιριάζει με το μπροστινό κομμάτι.

Το νέο Amarok θα προέλθει από μια συνεργασία μεταξύ της Volkswagen και της Ford που θα δημιουργήσει επίσης και την επόμενη γενιά Ranger. Τα δύο pick-up θα μοιράζονται πολλά εξαρτήματα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν αυτό θα περιλαμβάνει και χρήση ίδιων κινητήρων. Και τα δύο μοντέλα θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2022.

Ενώ δεν έχουμε λεπτομέρειες για τον κινητήρα, οι εταιρείες είναι ήδη σαφείς ότι μια υβριδική επιλογή δεν θα είναι μεταξύ τους καθώς σκοπεύουν να τα τροφοδοτήσουν με παραδοσιακά βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα μοτέρ.

Το επίσημο σκίτσο