Ποτέ αναμένεται να κυκλοφορίσει το Polestar 3

Για το 2023 προγραμματίζεται η παρουσίαση του Polestar 3 που θα είναι ένα πολυτελές μεγάλο SUV βασισμένο στο επόμενο Volvo XC90.

Το Polestar 3 θα έχει μόνο δύο σειρές καθισμάτων με περισσότερο χώρο για κάθε θέση και θα είναι πιο ισχυρό από το αντίστοιχο Volvo.

Αν και η Polestar δεν μας έχει δείξει κάτι περισσότερο από μια σιλουέτα που καλύπτεται από ένα λεπτό ύφασμα, ο διευθύνων σύμβουλος της μάρκας, Thomas Ingenlath, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για το επερχόμενο SUV σε πρόσφατη συνέντευξή του. Για το Polestar 3, ο Ingenlath αποκάλυψε πως θα έχει ένα ιδιαίτερα ισχυρό κινητήρα, το δυνατότερο από αυτά που χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μοντέλα Polestar.

Το μοντέλο που αναμένεται να έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με το Volvo XC90, θα είναι ότι πιο πολυτελές έχει παρουσιαστεί από την εξειδικευμένη μάρκα των ηλεκτρικών. Το Polestar 3 θα είναι το πιο πολυτελές και το δυνατότερο μοντέλο που έχει παρουσιάσει η εταιρεία, κάνοντας τη διαφορά ακόμα και απέναντι στις πλουσιότερες εκδόσεις του αντίστοιχου Volvo.

Εκτός των άλλων, οι δύο σειρές καθισμάτων δίνουν την ευκαιρία στους σχεδιαστές να κάνουν το αυτοκίνητο πιο δυναμικό, με γραμμή οροφής που θα έχει μεγαλύτερη καμπύλη. Αυτό με τη σειρά του, θα είναι ένα στοιχείο με το οποίο θα τονίζεται η διαφορετικότητα, ενώ το αυτοκίνητο ακόμα και με την πρώτη ματιά θα προσφέρει την αίσθηση της απόλυτης πολυτέλειας για τους τέσσερις επιβάτες

Προς τα τέλη του επόμενου έτους περιμένουμε να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το μεγαλύτερο μοντέλο της Polestar, με δεδομένο και το ότι μέσα στο 2023 θα είναι έτοιμη και η έκδοση παραγωγής του. Αξίζει να κρατήσουμε μια σημείωση και για τη διάθεση της Polestar να συνεχίσει με την «υποστήριξη» της κατηγορίας των πολυτελών σεντάν, κάτι που αναμένεται να δούμε και στο μέλλον- με μια ακόμα πρόταση από την Polestar.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *