Έρχεται και στην Ευρωπαϊκή αγορά το νέο Plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe

Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη του στο Ντιτρόιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το νέο Plug-in Hybrid Jeep® 4xe είναι έτοιμο για την άφιξη του και στην Ευρωπαϊκή αγορά στο 2ο τρίμηνο του έτους. Μετά την εφαρμογή του πρωτοποριακού συστήματος 4xe στα Renegade και Compass, ήρθε η σειρά του θρυλικού Wrangler να περάσει σε ένα νέο επίπεδο, που θα το καθιστά ιδανικό ακόμα και για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη. Το Plug-in Hybrid σύστημα θα προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια και μηδενικούς ρύπους, αλλά και τις απόλυτες εκτός δρόμου δυνατότητες, λόγω και της υψηλής ροπής των ηλεκτροκινητήρων.

Το Wrangler 4xe θα είναι το πιο προηγμένο και ικανό Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ. Η συνδυαστική ισχύς των 380 ίππων αποδίδεται χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες, την μπαταρία υψηλής τάσης και τον προηγμένο 2λιτρο Turbo βενζινοκινητήρα, ενώ τη μεταφορά της στους τροχούς έχει αναλάβει το ιδιαίτερα ανθεκτικό TorqueFlite αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων. Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό σύστημα κίνησης που έχει ποτέ εφαρμοστεί στο Wrangler, χαρίζοντας τις χαμηλότερες εκπομπές CO2, αλλά και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50χλμ. Την ίδια στιγμή το σύστημα ανεβάζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Wrangler 4xe σε ένα νέο, ακόμα υψηλότερο, επίπεδο.

Παράλληλα με το Plug-in Hybrid σύστημα, το Wrangler 4xe, θα εφοδιάζεται με αναβαθμισμένες επιλογές εξοπλισμού και συνδεσιμότητας, αλλά και προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), για ασφαλείς και άνετες διαδρομές ανεξάρτητα από τις συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει ο οδηγός.

Το νέο Jeep Wrangler 4xe αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά στο 2ο τρίμηνο του έτους.