Έρχεται facelift για το Hyundai i30

Με το i30 να βρίσκεται στην αγορά για περίπου 3 χρόνια και τα περισσότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας να ανανεώνονται, συμπεριλαμβανομένων των best seller, όπως τα νέα Golf, Octavia αλλά και το αναμενόμενο Leon, είναι λογικό η Hyundai να ετοιμάζει το facelift του i30.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του ανανεωμένου i30, να κάνει τις δοκιμαστικές του βόλτες. Παρά τα αρκετά καλά κρυμμένα χαρακτηριστικά του, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα νέα φώτα τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τεχνολογίας Led. Ένα ακόμα στοιχείο που διακρίνουμε είναι η νέα μάσκα της Hyundai. Μικρές αλλαγές θα γίνουν και στους προφυλακτήρες του όπως επίσης και στα πίσω φώτα τα οποία φαίνονται και αυτά ανασχεδιασμένα. Νέες επιλογές χρωμάτων αλλά και διαφορετικές ζάντες αλουμινίου θα προστεθούν στον εξοπλισμό.

Τις ίδιες αλλαγές να περιμένετε και για την έκδοση FastBack αλλά και το πιο πρακτικό Wagon. Όσο για το ξεχωριστό i30N, το έχουμε δει και αυτό σε δοκιμές και στην ανανεωμένη του εκδοχή θα διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Η Hyundai θα μπορούσε να παρουσιάσει ανανεωμένο hatchback τον Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, εκτός αν περιμένει μέχρι τις αρχές στην έκθεση του Παρισιού.

One thought on “Έρχεται facelift για το Hyundai i30

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.