Έρχεται Plug-In υβριδικό Bmw X2

Το νέο υβριδικό X2, δοκιμάζετε στους δρόμους και απ’ ότι φάινεται στην τελική του μορφή χωρίς κάποιο καμουφλάζ.

Η αλήθεια βέβαια είναι λιγάκι διαφορετική, μιας και αν εστιάσετε στα φώτα ομίχλης, θα διαπιστώσετε ότι είναι αυτοκόλλητα που κρύβουν μια στιλιστική λεπτομέρεια. Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάποιο άλλο κρυμμένο σημείο του αυτοκινήτου, επομένως καταλαβαίνουμε ότι θα έχει μικρές διαφορές με το κανονικό μοντέλο. Μία από αυτές είναι και το πορτάκι φόρτισης που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την πόρτα του οδηγού.

Η ετικέτα “Hybrid Test Vehicle¨μας αποκαλύπτει επίσης ότι αυτή είναι η ηλεκτροκίνητη έκδοση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το X2 PHEV χρησιμοποιεί έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1.5 λίτρων που δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς και έναν ηλεκτροκινητήρα που κινεί τον πίσω άξονα. Αναμένετε ότι θα παράγει 231 ίππους και 382 Νm ροπή ενώ θα διαθέτει ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων. Η πιθανή ονομασία της έκδοσης του μοντέλου παραγωγής είναι  xDrive25e.

Τέλος, μπορεί να μην υπάρχουν πλάνα του εσωτερικού, αλλά μην περιμένετε από τους σχεδιαστές να κάνουν σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τα υπάρχοντα μοντέλα X2. Κάποια εσωτερική διακόσμηση μπορεί να είναι διαφορετική και πιθανότατα θα υπάρχει μια επιπλέον ένδειξη για την εμφάνιση της κατάστασης του υβριδικού συστήματος.

Πηγή : Motor1

2 σκέψεις σχετικά με το “Έρχεται Plug-In υβριδικό Bmw X2

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.