Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Mustang SUV

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δει αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα. Με βάσει τις τελευταίες, που δεν αφήνουν και πολλά στην φαντασία η ομάδα του Mach E Forum φρόντισε με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες  να δημιουργήσει ένα αρκετά αξιόπιστο ψηφιακό πρωτότυπο-προεπισκόπηση του ηλεκτρικού crossover της Ford.

Αυτό που αποκαλύπτεται κάτω από το καμουφλάζ, είναι ένα όμορφο και σπορ σχεδιασμένο crossover SUV, το οποίο δανείζεται σχεδιαστικά στοιχεία από την Mustang .Στην παραπάνω συλλογή, μπορείτε να δείτε το ηλεκτρικό όχημα εμπνευσμένο από Mustang σε διαφορετικά εξωτερικά χρώματα με διάφορες πινελιές όπως μαύρους τροχούς.

Ακριβείς πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε δεν υπάρχουν, πέρα από το γεγονός ότι η ηλεκτρική αυτονομία θα φτάνει τα 600 χλμ.. Το SUV αυτό θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό της φίρμας που κατασκευάζεται από την αρχή πάνω στην δική του πλατφόρμα και θα προσφέρεται τόσο σε πισωκίνητη όσο και σε τετρακίνητη έκδοση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν, είναι να περιμένουμε την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου στις 18 Νοεμβρίου.