Έτσι θα μπορούσε να είναι το Ford Bronco 2020

Πατήστε για μεγέθυνση

Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, διεύρευσε μια φωτογραφία από τα φώτα του Ford Bronco.
Από αυτή την εικόνα μπορούμε να καταλάβουμε ότι η σχεδίαση του Bronco θα βασίζεται στο αρχικό μοντέλο, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά ρετρό. Ακολουθώντας την φωτογραφία με τα φώτα, τα οποία είναι στρογγυλά με μια οριζόντια λωρίδα Led, κυκλοφόρησε και το παρακάτω ψηφιακό πρωτότυπο. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν άλλες διαρροές σχετικά με την εμφάνιση και το υλικό είναι πολύ πρώιμο.

Κάτι που τονίζεται σε αυτά τα πρωτότυπα είναι η πρακτικότητα και η εξατομίκευση του μοντέλου, αφού οι πόρτες και τμήματα της οροφής, φαίνεται να μπορούν να αφαιρεθούν στο αναγεννημένο SUV.

Από τα λίγα που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Bronco θα βασίζεται σε συμπαγείς άξονες και στα δύο άκρα και θα διαθέτει πάνελ από αλουμίνιο. Η ισχύς θα παρέχεται από έναν turbo κινητήρα 2.3 λίτρων, ο οποίος στο Ranger αποδίδει 270 ίππους και 420 Nm ροπής. Το μόνο διαθέσιμο κιβώτιο ταχυτήτων, τουλάχιστον αρχικά, θα είναι λογικά το αυτόματο 10 σχέσεων της Ford.

Είμαστε μόλις λίγους μήνες μακριά από το ντεμπούτο του νέου Bronco, το οποίο θα βγει στην αγορά πριν από το τέλος του έτους με τιμή εκκίνησης περίπου 35.000 δολάρια.

One thought on “Έτσι θα μπορούσε να είναι το Ford Bronco 2020

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.