Ακαμουφλάριστο το καυτό Ford Puma ST

Με την Πανελλήνια παρουσίαση του Ford Puma να έχει ολοκληρωθεί το περασμένο διήμερο (18-19/02) και το crossover να βρίσκεται και επίσημα πλέον στην αγορά, παίρνουμε μια γεύση από την καυτή του έκδοση ST.

Στις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες βλέπουμε το αυτοκίνητο στον δρόμο χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Σε σύγκριση με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου, το ST έχει διαφορετική εμπρόσθια όψη με μεγαλύτερο άνοιγμα στην μάσκα και ένα λεπτό splitter στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Τα σημεία σύνδεσης για τα φαρδύτερα φτερά είναι επίσης ορατά, αλλά τα κομμάτια δεν είναι συνδεδεμένα. Στις προηγούμενες κατασκοπευτικές λήψεις μπορείτε να δείτε το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά επίσης υπάρχουν και διαφορετικοί τροχοί.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει μεγαλύτερη αεροτομή στην οροφή και στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα ένας διαχύτης που φιλοξενεί την διπλή απόληξη της εξάτμισης. Το σύνολο αυτό θυμίζει αρκετά το συγγενικό του σπορ μοντέλο Fiesta ST.

Δεν είναι μόνο ο πίσω προφυλακτήρας κοινό σημείο με το Fiesta ST αλλά και ο κινητήρας. Κάτω από το καπό του καυτού crossover, βρίσκεται ο γνωστός υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος κινητήρας 1,5 λίτρων και απόδοσης 200 ίππων και 290 Nm ροπής. Η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου 6-τάχυτου κιβωτίου. Το Fiesta ST είναι ικανό για 0-100 km/h σε 6,5 δευτερόλεπτα επομένως το Puma θα είναι ελάχιστα πιο αργό λόγω βάρους.

Το Puma ST θα συνδυάσει την ποιότητα και την πρακτικότητα με μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

Πηγή: Motor1

One thought on “Ακαμουφλάριστο το καυτό Ford Puma ST

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.