Ανανεωμένο C-HR από την Toyota

Ανανεωμένο έρχεται το Toyota C-HR με προσθήκη νέου κινητήρα, καλύτερο infotainment αλλά και καλύτερη οδική συμπεριφορά.

Η κύρια αλλαγή είναι η προσθήκη ενός νέου υβριδικού κινητήρα 2.0 λίτρων,δανεισμένου από το Corolla, που παράγει 182 ίππους, 62 δηλαδή περισσότερους από την υπάρχουσα έκδοση των 1.8 λίτρων. Σύμφωνα με την Toyota, ο συγκεκριμένος κινητήρας μπορεί να προσφέρει πολύ χαμηλή κατανάλωση, που ισοδυναμεί με 4.7 λίτρα/100 χλμτρ.

Επίσης η Toyota έχει αναβαθμίσει το σύστημα διεύθυνσης και τις αναρτήσεις, με αποτέλεσμα το C-HR να έχει βελτιωμένη και πιο άνετη αίσθηση οδήγησης.

Την αναβάθμιση ολοκληρώνουν οπτικές αλλαγές, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

  • Στο εξωτερικό οι αλλαγές είναι μικρές, έτσι ώστε να διατηρήσουν το ήδη φρέσκο παρουσιαστικό του και περιλαμβάνουν  την επιλογή διχρωμίας στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα, προαιρετική μαύρη αεροτομή και νέα φωτιστικά σώματα -full LED- με τα φλας έχουν ενσωματωθεί στα φώτα ημέρας ( DRL ).
  • Στο εσωτερικό του, το C-HR λαμβάνει ένα νέο Infotainment που υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις των Apple CarPlay και Android Auto, καθώς επίσης επιτρέπει την ενημέρωση των ευρωπαϊκών χαρτών – over the air – και την εκτεταμένη σύνδεση με smartphone. Ένα πακέτο μείωσης θορύβου καμπίνας είναι πλέον στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.