Αποκαλύφθηκε η μπροστινή όψη της νέας Mercedes-Benz S-Class

Το “Meet Mercedes Digital” είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνιών που η εταιρεία θα χρησιμοποιεί σε τακτική βάση για να μοιράζεται λεπτομέρειες σχετικά με μελλοντικά αυτοκίνητα της αλλά και επιχειρηματικές ειδήσεις. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε χθες με οικοδεσπότη τον Yasmine Blair (Reporter της Merc) και κύριο καλεσμένο τον CEO της Daimler, Ola Källenius. Αν και τα περισσότερα θέματα συζήτησης της συνέντευξης από τη Στουτγκάρδη μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν το θέμα της S-Class W223 είναι όμως μια καλή είδηση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, έκανε μια σύντομη εμφάνιση το μπροστινό μέρος της επερχόμενης S-Class και μας επιβεβαίωσε όσα έχουμε ήδη δει από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Οικεία εμφάνιση με όχι μεγάλες αλλά ουσιαστικές και την υιοθέτηση της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Mercedes (βλπ. CLS, E-Class)

Ο Ola Källenius αποκάλεσε την αναμενόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας «technological tour de force», με άλλα λόγια έναν τεχνολογικό άθλο! Είπε ότι είχε την ευκαιρία να κάτσει πίσω από το τιμόνι μίας προ-παραγωγής έκδοσης και να την οδηγήσει με υψηλές ταχύτητες στην Autobahn και δήλωσε πως εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το πόσο εκλεπτυσμένη ήταν, αναφέροντας ότι ήταν μια «πολύ γαλήνια και ήσυχη διαδρομή».

Το ντεμπούτο της S-Class θα γίνει το δεύτερο εξάμηνο του 2020 στην προαναφερθείσα πλατφόρμα Meet Mercedes Digital. Επιπλέον, ο Ola Källenius επιβεβαίωσε ότι η αντίστοιχη ηλεκτρική ναυαρχίδα θα κυκλοφορήσει το 2021 ως EQS.

Πηγή: Mercedes