Για ακόμα μια φορά το Jeep Wrangler στην κορυφή των βραβείων “Auto Bild allrad”

Αποτελώντας το πλέον θρυλικό και αναγνωρίσιμο εκτός δρόμου όχημα, το Jeep Wrangler είναι παράλληλα και ένα από τα πλέον πολυβραβευμένα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Το 2020, για 4η συνεχόμενη χρονιά, οι αναγνώστες του εξειδικευμένου σε οχήματα SUV και 4×4, Γερμανικού περιοδικού “Auto Bild allrad” ψήφισαν το μοντέλο της Jeep ως το καλύτερο Off-Road SUV. Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά, το Wrangler δεν επικράτησε μόνο μεταξύ των εισαγόμενων μοντέλων, αλλά και του εγχώριου ανταγωνισμού.

Το αποτέλεσμα αντανακλά τη γοητεία που ασκεί το Wrangler, ως ένας αυθεντικός απόγονος του Willys-Overland MB, του πρώτου ελαφρού 4×4 οχήματος που εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τα οχήματα εκτός δρόμου, αλλά και συνολικά για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Η ψηφοφορία του Auto Bild allrad πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και προσκαλεί τους αναγνώστες να επιλέξουν το αγαπημένο τους εκτός δρόμου όχημα. Τη φετινή χρονιά διαγωνίστηκαν συνολικά 218 μοντέλα χωρισμένα σε 10 κατηγορίες.

Το Jeep Wrangler διατίθεται στην Ελληνική αγορά σε 3θυρες και 5θυρες εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και diesel. Όπως και για όλα τα μοντέλα της μάρκας, οι εκδόσεις του Wrangelr είναι διαθέσιμες μέσω του προγράμματος Jeep Freedom Days που περιλαμβάνει όφελος έως 10.000 ευρώ, προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης με καταβολή της 1ης δόσης το 2021, καθώς και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση – οδική βοήθεια με κάλυψη έως 160.000χλμ.