Οι φωτογραφίες του νέου Hyundai i20

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Hyundai είχε δημοσιεύσει ορισμένα σκίτσα από το νέο της Supermini και ουσιαστικά ξεκίνησε το “teasing” πριν από την παρουσίαση του νέου της μοντέλου. Απ’ ότι φαίνεται όμως τα πράγματα δεν πήγαν βάση σχεδίου, και η Hyundai αποφάσισε να κυκλοφορήσει φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το ολοκαίνουριο i20.

Η τρίτη γενιά i20 θα έρθει με μία εντελώς νέα εμφάνιση και θα υιοθετήσει την νέα εταιρική σχεδιαστική φιλοσοφία που ονομάζεται “Sensuous Sportiness”. Αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι μάλλον κάποια high-end έκδοση εξοπλισμού με οροφή διαφορετικού χρώματος, λεπτομέρειες χρωμίου, μαύρους καθρέφτες και μεγάλες ζάντες αλουμινίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι ζάντες είναι οι ίδιες που απεικονίζονταν και στο πρώτο σκίτσο, που δημοσιεύθηκε στις αρχές του μήνα.

Βασισμένο στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, το supermini φαίνεται πιο έντονο και πιο σπορ από το μοντέλο που αντικαθιστά και είναι το τελευταίο μοντέλο που υιοθετεί την μεγάλη λωρίδα LED στα φωτιστικά σώματα. Παρατηρούμε ακόμα πολλές μαύρες λεπτομέρειες, αλλά αυτό μπορεί να είναι προαιρετικός εξοπλισμός.

Δεν βλέπουμε κανένα σήμα N-Line σε αυτό το αυτοκίνητο, το οποίο σημαίνει ότι το i20 θα έχει έκδοση με ακόμα πιο σπορ εμφάνιση σε σύγκριση με αυτή της φωτογραφίας. Περιττό να πούμε ότι θα έρθει και ένα καυτό i20 N με τις ευλογίες του Albert Biermann και της ομάδας του.

Η Hyundai μπορεί να αποφασίσει να παρουσιάσει το i20 επίσημα λίγες ημέρες πριν από το δημόσιο ντεμπούτο του στη Γενεύη, ειδικά τώρα που έχουν διαρρεύσει εικόνες στο διαδίκτυο.

2 σκέψεις σχετικά με το “Οι φωτογραφίες του νέου Hyundai i20

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.