Διέρρευσαν φωτογραφίες των Ford Bronco και Bronco Sport

Το Ford Bronco θα κάνει την μεγάλη του επιστροφή σε περίπου ένα μήνα και μερικές φωτογραφίες που διέρρευσαν σήμερα μας δείχνουν το σχεδιασμό του. Φωτογραφίες, όχι μόνο της απλής έκδοσης Bronco αλλά και της μικρότερης Sport.

Το κανονικό Bronco, απ’ ότι βλέπουμε σε αυτές τις μη-επιβεβαιωμένες για την αυθεντικότητα τους φωτογραφίες, είναι ακριβώς ότι περιμένουμε. Ένα μοντέρνο αλλά σκληροτράχηλο 4X4 με ρετρό στοιχεία σχεδίασης και αναφορές στο original Bronco. Tο σχεδόν όρθιο παρμπρίζ, η κάθετη μάσκα και οι στρογγυλοί προβολείς είναι μερικά από αυτά ενώ ο ενσωματωμένος LED φωτισμός στη μάσκα και στα φώτα το φέρνουν σε ισορροπία με τα υπόλοιπα μοντέλα του 2020-2021.

Το κλασικό Bronco θα είναι διαθέσιμο σε τετράπορτη (μακριά) και δίπορτη (κοντή) έκδοση με διαφορετικό μεταξόνιο. Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν αφαιρούμενες πόρτες και οροφή, όπως ακριβώς και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του – το Jeep Wrangler.

Όσον αφορά το Bronco Sport, τρεις φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν και το δείχνουν από όλες τις πλευρές. Και από τις κατασκοπευτικές εικόνες που έχουμε δει μέχρι στιγμής, φαίνεται να είναι το αληθινό μοντέλο. Το Bronco Sport ανήκει στην κατηγορία των C-SUV και βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Escape/Kuga. Είναι μια πιο πολιτισμένη έκδοση του νέου Bronco και απευθύνεται σε ένα τελείως διαφορετικό κοινό. Ακόμα δεν διαθέτουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα του αλλά αναμένουμε να προσφέρει τις ίδιες επιλογές με τον μεγάλο του αδερφό.

Αυτές οι επιλογές, σύμφωνα με διάφορες πηγές, μπορεί να είναι οι εξής:

  • O EcoBoost 2,3 λίτρων με 270 ίππους και 420 Nm ροπή, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων από το Raptor
  • Ο διπλο-τούρμπινος 2,7 λίτρων V6 με 325 ίππους και 542 Nm ροπή από το F-150
  • Ένας νέος Ντίζελ κινητήρας
  • Ένας νέος υβριδικός κινητήρας

Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγο καιρό, αφού το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης, εάν φυσικά δεν ακυρωθεί λόγω κορονοϊού.