Είναι αυτή η νέα BMW σειρά 2;

Πριν από δύο ημέρες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο δύο αποκαλυπτικές εικόνες μιας μελλοντικής BMW, η οποία με βάση το μέγεθος και την σχεδίαση της, φαίνεται να είναι η επόμενη γενιά της σειράς 2. Αν είναι όντως αληθινές, πήραμε μια αρκετά καλή δόση από το μπροστινό και το πίσω μέρος του επόμενου πισωκίνητου κουπέ της Βαυαρικής εταιρείας.

Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινάμε με το μπροστινό μέρος, όπου βλέπουμε μια νορμάλ μάσκα, καμία σχέση με την τεράστια που θα υπάρχει στην επερχόμενη σειρά 4, ο σχεδιασμός της οποίας θυμίζει τα περισσότερα νέα μοντέλα της BMW. Για αρκετούς αυτή είναι μια αρκετά καλή είδηση και εμείς ελπίζουμε πως αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν θα υιοθετήσουν όλα τα νέα αυτοκίνητα της, τη μεγάλη γρίλια.

Οι προβολείς από την άλλη, έχουν ένα εντελώς νέο σχέδιο που δεν έχουμε ξανασυναντήσει σε μοντέλο της εταιρείας στο παρελθόν και θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι δεν “βλέπουμε ένα BMW”. Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε το ίδιο πράγμα για τον μπροστινό προφυλακτήρα, ειδικά με τα τριγωνικά ανοίγματα και το μικρό λογότυπο “M” που βρίσκεται χαμηλά στον κάτω οριζόντιο αεραγωγό.

Μιλώντας για το λογότυπο M, φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια έκδοση M Performance, εάν κρίνουμε από τις μεγάλες διπλές εξατμίσεις και την μικρή αεροτομή στο πορτμπαγκάζ. Βέβαια δεν είναι ένα κανονικό M μοντέλο αλλά μάλλον η έκδοση M240i Coupe.

Αυτό που είπαμε για τα εμπρός φωτιστικά σώματα ισχύει και για τα πίσω φώτα τα οποία δεν θυμίζουν κάποια από τις πρόσφατες BMW, αν και ορισμένοι θα έλεγαν ότι έχουν κάτι από την E90 σειρά 3.

Το όχημα φαίνεται να έχει γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, επομένως πρόκειται για ένα πραγματικό αυτοκίνητο και όχι για ένα “πήλινο” μοντέλο. Αυτό υποδηλώνει ότι είναι ένα τελικό σχέδιο και όχι μία από τις πολλές προτάσεις που συνήθως “ρίχνονται στο τραπέζι” κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ενός αυτοκινήτου. Φυσικά, δεν πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα να είναι ένα περίπλοκο Photoshop, δεδομένου ότι δεν έχουμε δει καθόλου στιγμιότυπα της νέας σειράς 2 κουπέ.

Παρ’ όλα αυτά, στο Kolesa.ru αποφάσισαν να δώσουν σε αυτές τις εικόνες ζωή – βασισμένοι τόσο στις φωτογραφίες όσο και στην πρόσφατη BMW M2 CS – και μας δείχνουν πως θα μπορούσε να είναι η μελλοντική σειρά 2 στην έκδοση M240i.