Είναι αυτή η νέα BMW M3 G80;

Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε το πίσω μέρος της ολοκαίνουργιας BMW G80 M3, που θα αποκαλυφθεί το επόμενο έτος. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του Μονάχου, με την πηγή της να είναι ανώνυμη.

Σημαντικά μέρη που μπορείτε να δείτε είναι η απουσία οροφής από ανθρακονήματα ( θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο με ηλιοροφή ), το πίσω carbon spoiler που ( που μας δείχνει ότι πρόκειται για την M3 Competition ) και το διαχύτη να είναι βαμμένος σε παρόμοιο χρώμα με το αμάξωμα.

Η νέο M3 θα αποκαλυφθεί το 2020 και θα τροφοδοτείται από τον κινητήρα S58 των X3 M και X4 M, με 510 HP στο μοντέλο Competition και 480 HP στο απλό. Θα διαθέτει χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και το ίδιο σύστημα τετρακίνησης, με την M5 και την M8, επιτρέποντας λειτουργία 2WD.

Εκτός απροόπτου, στη σχεδίαση του θα περιλαμβάνεται και η νέα κάθετη μάσκα που παρουσιάστηκε με το Concept 4, που αποκαλύφθηκε στο IAA 2019 τον περασμένο μήνα. Η νέα μάσκα έχει δεχτεί μεγάλη κριτική με  πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως μάσκα “κάστορας”.