Επανεκκίνηση της παραγωγής, για το εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες παύσης, λόγω της πανδημίας Covid-19, το εργοστάσιο ξεκίνησε την λειτουργία του, με το πρώτο νέο Nissan JUKE να βγαίνει από την γραμμή της παραγωγής

Με εκατοντάδες ώρες προετοιμασίας να έχουν προηγηθεί προκειμένου  να εξασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή των εργαζομένων, κάθε παραγωγικό στάδιο  σε ολόκληρο το εργοστάσιο έχει αξιολογηθεί αυστηρά, με περισσότερες από 5.000 διαδικασίες να ελέγχονται συνεχώς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του προσωπικού, ανά πάσα στιγμή.

Ο Άλαν Τζόνσον, Αντιπρόεδρος της Nissan για τη παραγωγή στο Ηνωμένο Βασίλειο,  είπε: “Είναι υπέροχο να βλέπουμε αυτοκίνητα να βγαίνουν ξανά από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου, συμπεριλαμβανομένου του νέου Nissan JUKE.

“Είναι μια απόδειξη για την ικανότητα και την αφοσίωση των ανθρώπων μας  εδώ, καθώς   είμαστε σε θέση να επανέλθουμε  και να λειτουργήσουμε  ξανά, με ένα πλήρες πακέτο  μέτρων ασφαλείας.”

Τα βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν νέο διαχωρισμό μεταξύ των χειριστών, όπως μπάρες και διαχωριστικά, καθώς και μονοδρόμηση συστημάτων,  σε ολόκληρο το εργοστάσιο.

Οι περιοχές ανάπαυσης έχουν επανασχεδιαστεί και οι ώρες διακοπής έχουν προγραμματιστεί εκ νέου, προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις , σε συνδυασμό με την αφαίρεση σημείων κοινής επαφής. Το προσωπικό θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας, για να εργάζεται με ασφάλεια.

Στην Ελλάδα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο, θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.

Δελτίο τύπου: Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης