Επιλέξτε και διαμορφώστε online με απλά βήματα τα νέα μοντέλα της Ford

Στη σύγχρονη εποχή και ειδικότερα στα πλαίσια της πρωτόγνωρης συγκυρίας την οποία όλοι βιώνουμε την περίοδο αυτή, το διαδίκτυο και οι online υπηρεσίες αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο ως ισχυρά εργαλεία επικοινωνίας και ενημέρωσης για κάθε υποψήφιο αγοραστή.

Θέτοντας σε ισχύ από την πρώτη κιόλας στιγμή ένα σύγχρονο πρωτόκολλο επιχειρησιακής συνέχειας, η Ford Motor Ελλάς στέκεται στο πλευρό των πελατών της και πρωτοπορώντας για μία ακόμα φορά, προσφέρει τώρα τη δυνατότητα σε όλους όχι μόνο να βρουν διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.ford.gr τις απαραίτητες πληροφορίες για το μοντέλο της αρεσκείας τους, αλλά και να επικοινωνήσουν άμεσα για αυτό με το επίσημο δίκτυο Ford σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτή την πρωτοβουλία καθοριστικός είναι ο ρόλος του εικονικού διαμορφωτή (configurator) που μπορείτε εύκολα να τον βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford. Χάρη σε αυτόν, έχετε τη δυνατότητα με πολύ απλά και κατανοητά βήματα να επιλέξετε το μοντέλο Ford που επιθυμείτε, αλλά και να διαμορφώσετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Η διαδικασία της εικονικής διαμόρφωσης, η οποία περιλαμβάνει μία διαισθητική ψηφιακή περιήγηση 360o γύρω από το αυτοκίνητο, ξεκινά με την επιλογή του μοντέλου και χωρίζεται σε 6 απλά βήματα:

  • Το πρώτο έχει να κάνει με την επιλογή της επιθυμητής έκδοσης (π.χ. Trend ή Titanium)
  • Στη συνεχεία έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το είδος του αμαξώματος (π.χ. 5θυρο ή wagon), καθώς και τον τύπο του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης της αρεσκείας σας (π.χ. diesel ή βενζίνη, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο).
  • Το τέταρτο βήμα αφορά στην επιλογή του χρώματος του αυτοκινήτου.
  • Στο πέμπτο στη σειρά βήμα, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο της εσωτερικής επένδυσης και τις ταπετσαρίες (π.χ. ύφασμα ή δέρμα)

Πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε να προσθέσετε στο αυτοκίνητο που έχετε ήδη διαμορφώσει στα προηγούμενα βήματα τον επιπλέον εξοπλισμό της αρεσκείας σας που σχετίζεται με την εμφάνιση του οχήματος (π.χ. ζάντες), την οδηγική εμπειρία (π.χ. Parking Pack), την άνεση (π.χ. πανοραμική οροφή), την ασφάλεια (π.χ. συναγερμός) ή την εργονομία (π.χ. ηλεκτρικά ανοιγόμενη πίσω πόρτα).

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας διαμόρφωσης, το σύστημα εκδίδει αυτόματα ένα «μοναδικό κωδικό οχήματος» τον οποίο ο αγοραστής μπορεί να αποστείλει στον Επίσημο Έμπορο Ford. Με αυτόν τον κωδικό, ο τελευταίος είναι σε θέση να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου Ford που έχετε επιλέξει ούτως ώστε να σας παράσχει επιπλέον πληροφορίες – όπως είναι για παράδειγμα η διαθεσιμότητα του μοντέλου, ο χρόνος παράδοσης κοκ.

Μία ακόμα καινοτομία που σας παρέχεται μέσα από την ιστοσελίδα www.ford.gr είναι η δυνατότητα κλεισίματος test drive σε οποιονδήποτε επίσημο Έμπορο Ford από την άνεση του σπιτιού σας. Απλά συμπληρώστε τον τόπο διαμονής σας και το σύστημα θα σας προτείνει αυτοματοποιημένα τον πλησιέστερο σε εσάς Έμπορο Ford. Ο τελευταίος, θα έρθει ο ίδιος σε επαφή μαζί σας για να κανονίσετε την ώρα και την ημέρα που σας βολεύει να πραγματοποιήσετε το test drive.

Δελτίο τύπου: Ford Moor Hellas