Η ειδική έκδοση BMW X7 Dark Shadow Edition

Η εμπειρία της πολυτελούς οδηγικής απόλαυσης έφτασε σε μία εντελώς νέα διάσταση με την BMW X7. Το πρώτο Sports Activity Vehicle (SAV) στην πολυτελή κατηγορία παντρεύει την εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα άνετο εσωτερικό με το σπορ της μάρκας. Τώρα, ένα μοντέλο ειδικής έκδοσης έρχεται να αναδείξει στον υπέρτατο βαθμό την επιβλητική παρουσία και τα αποκλειστικά χαρίσματα της BMW X7. Με μοναδική σχεδίαση και εξοπλισμό BMW Individual, η BMW X7 Edition Dark Shadow υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση και την πολυτέλεια εσωτερικού του μεγαλύτερου SAV. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της ειδικής έκδοσης είναι η μεταλλική απόχρωση Frozen Arctic Grey που ανήκει στη χρωματική παλέτα της BMW Individual. Το υψηλής ποιότητας, λεπτομερές φινίρισμα χρησιμοποιείται τώρα για πρώτη φορά σε μοντέλο BMW X. Περισσότερες ειδικές χρωματικές προτάσεις της BMW Individual θα προστεθούν στη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού για τις BMW X7, BMW X6 και BMW X5 με την έναρξη παραγωγής της Dark Shadow Edition.

Η σχεδιαστική ακρίβεια και αρμονία και η προσοχή στη λεπτομέρεια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό προσδίδουν στο μοντέλο Edition της BMW X7 το κύρος μιας συλλεκτικής έκδοσης. Η BMW X7 Edition Dark Shadow θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg στις ΗΠΑ από τον Αύγουστο του 2020 σε περιορισμένο αριθμό περίπου 500 αντιτύπων. Η ειδική έκδοση διατίθεται σε όλο τον κόσμο και μπορεί να συνδυάζεται με όλους τους κινητήρες που διατίθενται για την BMW X7.

Η εκφραστική, εξωτερική εμφάνιση της BMW X7 Edition Dark Shadow προβάλλεται με την High Gloss Shadow Line της BMW Individual, εμπλουτισμένη με πρόσθετα στοιχεία. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων, τα  καλύμματα των κολονών B και C και τις βάσεις των εξωτερικών καθρεπτών, ένα μαύρο χρωμιωμένο φινίρισμα κοσμεί το πλαίσιο και τις μπάρες της μάσκας ‘νεφρών’ BMW, τα Air Breathers και τα καλύμματα των απολήξεων εξαγωγής. Αυτό πετυχαίνει μία διακριτική αντίθεση με τις ματ επιφάνειες του αμαξώματος, που τονίζονται επίσης με τη Ράγα Οροφής της BMW Individual σε High Gloss Shadow Line και τα φιμέ κρύσταλλα. Ο δυναμικός χαρακτήρας του SAV τονίζεται από τα αεροδυναμικά βελτιστοποιημένα βοηθήματα του πακέτου M σπορ, που επίσης αποτελεί τμήμα του πακέτου εξοπλισμού για το μοντέλο Edition. Ένα ακόμα αποκλειστικό γνώρισμα της BMW X7 Edition Dark Shadow είναι οι ζάντες αλουμινίου Μ 22” σε σχέδιο ακτίνων V με φινίρισμα Jet Black matt και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός/πίσω. Οι ανώτερες επιδόσεις του κινητήρα συνοδεύονται από τον συναρπαστικό ισχυρό ήχο του σπορ συστήματος εξαγωγής Μ.

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός σπορ ταπεραμέντου και πολυτέλειας χαρακτηρίζει επίσης το εσωτερικό του μοντέλου Edition, που διατίθεται με έξι ή επτά καθίσματα. Οδηγός και συνοδηγός απολαμβάνουν την ανώτερη σπορ αίσθηση του πολυτελούς SAV σε ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, αναπαυτικά καθίσματα με λειτουργία μνήμης. Ένα δερμάτινο τιμόνι M και στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual, ειδικά σχεδιασμένα για την BMW X7 Edition Dark Shadow, μαρτυρούν το ανώτερο επίπεδο αποκλειστικότητας. Σε αυτό συνεισφέρει η πλήρως δερμάτινη επένδυση Merino της BMW Individual σε δίχρωμο φινίρισμα Night Blue/Black με αντίθετες ραφές, όπως και η επένδυση οροφής της BMW Individual σε Night Blue από Alcantara. Το πάνω τμήμα του ταμπλό και τα υποβραχιόνια των θυρών φέρουν δερμάτινη επένδυση nappa σε Night Blue. Δέρμα Black merino χρησιμοποιείται στο κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων και στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων. Επιπλέον, τα χρώματα εσωτερικού της BMW Individual σε Fineline Black με αλουμινένια ένθετα συμβάλλουν στη συναρπαστική αίσθηση που αποπνέει η καμπίνα του μοντέλου Edition. Στην περιοχή της κεντρικής κονσόλας, το μοναδικό στυλ υπογραμμίζεται με Piano Black φινίρισμα της BMW Individual που φέρει λογότυπο της έκδοσης.

Εκτός από τη έκδοση Frozen Arctic Grey metallic που διατίθεται αποκλειστικά για την BMW X7 Edition Dark Shadow, πρόσθετοι ειδικοί χρωματισμοί της BMW Individual θα ενσωματωθούν στη διαδικασία παραγωγής του εργοστασίου της BMW στο Spartanburg από τον Αύγουστο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι τα μοντέλα BMW X7, BMW X6 και BMW X5 μπορούν επίσης να βάφονται σε αποκλειστικές, πολυτελείς αποχρώσεις Urban Green και Grigio Telesto metallic.