Η εφαρμογή My BMW θα μπορεί πλέον να κατευθύνει τον οδηγό προς το σταθμευμένο αυτοκίνητο

Με την τελευταία αναβάθμιση, η γκάμα λειτουργιών του My BMW app έχει επεκταθεί με πρόσθετες επιλογές χρήσης. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τώρα μία λειτουργία first-mile που δείχνει στους πελάτες τη διαδρομή μέχρι το όχημά τους, στο smartphone τους. Στο μέλλον, θα δύνανται επίσης να αναζητούν επαφές αποθηκευμένες στο smartphone τους στο My BMW app, να έχουν πρόσβαση σε βαθμολογίες και φωτογραφίες για τα λεγόμενα σημεία ενδιαφέροντος (POIs) και να πληρώνουν τέλη στάθμευσης σε διάφορες τοποθεσίες. Από το φθινόπωρο του 2022, η εφαρμογή My BMW θα παρέχει στους χρήστες ηλεκτροκίνητων μοντέλων ειδικές πληροφορίες σε περίπτωση ανωμαλίας φόρτισης. Στο μέλλον, όλες οι λειτουργίες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για ηλεκτροκίνηση, θα μπορούν να εντοπίζονται πιο εύκολα μέσω ενός σημείου εισόδου στην περιοχή του μενού του οχήματος.

Η νέα λειτουργία “My Trips” παρέχει στον πελάτη δεδομένα ταξιδιού, στο My BMW app. Για παράδειγμα, παρατίθενται πληροφορίες σχετικά με την απόσταση που έχει διανυθεί, τη μέση ταχύτητα, την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2. Οδηγοί ηλεκτροκίνητων μοντέλων επίσης θα ενημερώνονται για την αναλογία της διαδρομής που έχουν οδηγήσει στο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης.

Συνεχής παρακολούθηση πίεσης ελαστικών με ειδοποίηση στο My BMW app , νέο Digital Art Mode στην BMW Σειρά 7, BMW iX BMW Σειρά 2 Active Tourer και BMW X 1

Το ψηφιακό σύστημα διάγνωσης ελαστικών, που διατίθεται στάνταρ σε πολλά από τα τρέχοντα μοντέλα της BMW, θα περιλαμβάνει μία πρόσθετη λειτουργία από το Νοέμβριο του 2022. Η πίεση ελαστικών θα παρακολουθείται συνεχώς στο μέλλον. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που καταγραφεί απώλεια πίεσης σε ένα σταθμευμένο όχημα, ο πελάτης θα λάβει μία ειδοποίηση μέσω του My BMW app. Συνεχής παρακολούθηση πίεσης ελαστικών διατίθεται με τα μοντέλα BMW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Coupé, BMW Σειρά 2 Gran Coupé, BMW Σειρά 3 και BMW Σειρά 4, BMW Σειρά 7 και BMW X7.

Στις BMW Σειρά 7, BMW iX, BMW Σειρά 2 Active Tourer και BMW X1, η προσαρμοζόμενη οδηγική απόλαυση μέσω των My Modes, θα εμπλουτιστεί επίσης με μία μοναδική εικαστική εμπειρία από το Νοέμβριο του 2022. Το νέο Digital Art Mode θα διατίθεται για πρώτη φορά. Το αποκλειστικό ψηφιακό έργο “Quantum Garden” της Κινέζας καλλιτέχνιδας πολυμέσων Cao Fei, θα απεικονίζεται στις οθόνες των οχημάτων.

Καινοτομίες που αφορούν τα Digital Key και Digital Key Plus

Τα προαιρετικά BMW Digital Key και Digital Key Plus μπορούν τώρα να κοινοποιούνται σε πλατφόρμες μεταξύ χρηστών iOS και Android συσκευών, μεταξύ άλλων μέσω e-mail ή, για παράδειγμα, μέσω υπηρεσίας messenger. Μέχρι τώρα μόνο το Apple iPhone προσέφερε το Digital Key Plus, που χρησιμοποιεί βελτιστοποιημένης προστασίας ευρυζωνική τεχνολογία (UWB) για αυτόματο ξεκλείδωμα της BMW iX και της BMW Σειράς 2 Active Tourer όταν ο οδηγός πλησιάζει, και κλείδωμα όταν απομακρύνεται. Αρκεί η συσκευή να βρίσκεται στην τσέπη του. Από το Δεκέμβριο του 2022, αυτή η πρακτική μέθοδος πρόσβασης θα είναι επίσης εφικτή με συσκευές Android, εξοπλισμένες με ένα αντίστοιχο τσιπ UWB, και με ενεργοποιημένη τη λειτουργία για το Digital Key Plus (αρχικά Google Pixel Pro).

Το Digital Key Plus επιτρέπει επίσης πρόσθετες λειτουργίες μέσω της εφαρμογής My BMW με τη βοήθεια τεχνολογίας UWB κοντά σε οχήματα με ημ/νία παραγωγής από το Νοέμβριο του 2022 (απαιτείται Apple iPhone με λειτουργικό σύστημα iOS 16). Οι πρόσθετες λειτουργίες εμφανίζονται στην εφαρμογή My BMW όταν ο οδηγός πλησιάζει το όχημα σε απόσταση περίπου 6 μέτρων. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται λειτουργίες comfort open/close για άνετο άνοιγμα/κλείσιμο, γνωστές από το παρατεταμένο πάτημα του μπουτόν open/close στο φυσικό κλειδί του οχήματος, καθώς και ο έλεγχος ύψους για οχήματα με αερανάρτηση. Στην BMW Σειρά 7, οι προαιρετικές αυτόματες πόρτες μπορούν επίσης να ελέγχονται μέσω της εφαρμογής My BMW εντός εμβέλειας UWB. Για οχήματα εξοπλισμένα με BMW Operating System 8 και Parking Assistant Professional, το Remote Control Parking μπορεί να ελέγχεται μέσω του My BMW app.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *