Η Ιωαννίδης α.ε. ενισχύει το ΕΤΙΚ / ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας και το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου

Στην έκτακτη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα και  θέτει σε άμεσο κίνδυνο την υγεία των πολιτών χρειάζεται άμεση αντίδραση όχι μόνο της Πολιτείας αλλά και η συμμετοχή φορέων και εταιριών  για τον περιορισμό των πολλαπλών συνεπειών της.

Η Ιωαννίδης α.ε., αντιπρόσωπος της Volkswagen, Audi και Skoda στη Δυτική Μακεδονία, με  50χρονη παρουσία στον κλάδο οικιακού εξοπλισμού, μέλος της αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών Welcome Stores, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας, προχώρησε στη δωρεά ενός καινούριου ειδικού οχήματος Volkswagen Crafter στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το ΕΤΙΚ / ΕΚΑΒ ως όχημα χρήσης ασθενοφόρου για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.

Παράλληλα, διέθεσε ψυγείο, καταψύκτη, laptop και έναν εκτυπωτή στο νεοϊδρυθέν εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας στο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Σε μια δύσκολη περίοδο για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, το ιατρικό και  νοσηλευτικό  προσωπικό της περιοχής μας που καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων Covid 19, η εταιρία μας στέκεται αρωγός στην Πολιτεία.