Η KIA ανακοίνωσε την αυτονομία και την τιμή εκκίνησης του νέου e-Niro

Με το μοντέλο του 2019 να είναι ακόμα διαθέσιμο, νέες πληροφορίες υποδεικνύουν την ελαφρά αυξημένη τιμή και την αυτονομία του ανανεωμένου ηλεκτρικού KIA e-Niro.

Σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία, παραμένει ίδια με αυτή του τωρινού μοντέλου, και παραμένει 385 χιλιόμετρα στο κύκλο WLTP.

Όσον αφορά την τιμή, το περσινό μοντέλο ξεκινάει από 38.500 δολάρια, δηλαδή 34.575 ευρώ, ενώ το κόστος του φετινού θα αρχίζει από 39.090 δολάρια, κάτι που σημαίνει 35.105 ευρώ. Έτσι, παρατηρείται μία διαφορά 590 δολαρίων ή αλλιώς 530 ευρώ.

Το βασικό ερώτημα είναι, εφόσον δεν υπάρχουν διαφορές στην αυτονομία, γιατί υπάρχει αυτή η μικρή αύξηση;

Δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες για το αμιγώς ηλεκτρικό 2020 Niro, όμως γνωρίζοντας πράγματα για το υβριδικό Niro. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι θα διαθέτει μια νέα οθόνη αφής 10,25 ιντσών, νέους προβολείς LED και ένα σύστημα θέρμανσης μπαταριών.

Πηγή

Τρύφωνας Αλεξόπουλος

Ο Τρύφωνας Αλεξόπουλος είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτου, υπεύθυνος σύνταξης του ιστότοπου carguys.gr και συντάκτης στο περιοδικό "New Technology Online" και στην εφημερίδα "Ενέργεια και Οικονομία". Παράλληλα είναι o Road Test Editor στο κανάλι CarGuysGr (YouTube).