Η Mercedes αποκαλύπτει την εμφάνιση της νέας E-class μέσα από το infotainment σύστημα της

Η νέα Mercedes  E-Class πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι. Πρέπει ακόμα να περιμένουμε αρκετό καιρό για να την δούμε επίσημα, αλλά μέσα από το βίντεο του MercBenzKing βλέπουμε το νέο σύστημα infotainment (στο 11:13 ), μέσα στο οποίο υπάρχει και μια εικόνα της νέας E-Class χωρίς καμουφλάζ.

Το αυτοκίνητο είναι μόνο ένα ψηφιακό μοντέλο που εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά μπορούμε να δούμε τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία πολύ καθαρά. Υπάρχουν ανασχεδιασμένοι προβολείς και νέα κάτω εμπρόσθια όψη. Αυτό που λείπει είναι η μάσκα Panamericana της Mercedes, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμη. Δεν μπορούμε να δούμε το πίσω μέρος της νέας E-Class, οι αλλαγές όμως θα είναι ελάχιστες.

Οι αλλαγές στο εσωτερικό θα είναι επίσης λίγες. Γνωρίζουμε ότι η ανανεωμένη E-Class θα λάβει ένα νέο τιμόνι και το πιο πρόσφατο σύστημα ψυχαγωγίας MBUX. Η Mercedes θα προσφέρει επίσης όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένου του Intelligent Drive που προσφέρει πολλά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας.

Η Mercedes δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους διαθέσιμους κινητήρες. Ωστόσο, είπε ότι δεν θα υπάρχουν λιγότερα από επτά plug-in υβριδικά μοντέλα. Θα υπάρξουν επίσης δύο νέοι κινητήρες – ένα τετρακύλινδρο σύνολο 2,0 λίτρων με ήπια υβριδική τεχνολογία και ένα ακόμα ήπιο-υβριδικό 3,0-λίτρων εξακύλινδρο. Αυτά τα σύνολα θα αποδίδουν 270 ίππους και 365 ίππους , αντίστοιχα.

Ενώ η διαφημιστική καμπάνια της Mercedes για τη νέα E-Class είναι σε πλήρη εξέλιξη, δεν ξέρουμε πότε θα την δούμε επίσημα. Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης απέχει λιγότερο από δύο μήνες και θα ήταν ο τέλειος χώρος για να αποκαλύψει το ανανεωμένο σεντάν.