Η Nissan ανακηρύχθηκε η πιο βραβευμένη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς για το 2020

Τα ολοκαίνουρια 2020 Nissan Sentra και  2020 Nissan Versa,  έλαβαν τις καλύτερες διακρίσεις στην κατηγορία  τους

Ένα νέο κεφάλαιο ξεδιπλώνεται για την Nissan, με τέσσερα οχήματά της να έχουν κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις στην κατηγορία τους, σύμφωνα με τις πρόσφατη έρευνα J.D. Power 2020 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL).

Οι τέσσερις διακρίσεις της  Nissan σε ισάριθμες κατηγορίες, ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς, στην έρευνα  APEAL 2020.

Το ολοκαίνουργιο 2020 Sentra ήρθε πρώτο σε επιδόσεις για την Nissan, σημειώνοντας 42 πόντους πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας του (compact car), το ολοκαίνουργιο Versa σημείωσε 41 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μικρό αυτοκίνητο), το Maxima βρέθηκε 30 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μεγάλο αυτοκίνητο) και το  Armada κατατάχθηκε 25 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μεγάλο SUV). Αξίζει να σημειωθεί  ότι για το Nissan Maxima, αυτή είναι η τρίτη, κατά σειρά,  νίκη στην έρευνα APEAL, στην κατηγορία του.

«Η ικανοποίηση των πελατών μας απαιτεί μια συνδυασμένη προσπάθεια σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας», δήλωσε ο Mike Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος, Μάρκετινγκ και πωλήσεων  στις ΗΠΑ της Nissan North America. “Αναβαθμίζουμε γρήγορα  την γκάμα μας με οχήματα που συναρπάζουν τόσο στο σχεδιασμό όσο και στις επιδόσεις  και οι αντιπρόσωποί μας είναι οι ειδικοί που ταιριάζουν τα αυτοκίνητά μας  με τις ανάγκες των πελατών, γεγονός που ισοδυναμεί με αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα.”

Μεταξύ των εταιρειών αυτοκινήτων μαζικής αγοράς η Nissan βελτίωσε την κατάταξή της, ανεβαίνοντας από την 14η  θέση το 2019 στην 6η το 2020.

Τώρα, στο 25ο έτος της, η έρευνα  JD Power APEAL μετρά το συναισθηματικό  “δέσιμο” και τον ενθουσιασμό των ιδιοκτητών με το νέο όχημά τους σε 37 χαρακτηριστικά, που εκτείνονται από την  άνεση και την  πολυτέλεια που αισθάνονται όταν κάθονται στην θέση του οδηγού, έως την αίσθηση που εισπράττουν όταν πατούν το γκάζι. Αυτά τα χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται για να διαμορφώσουν την  συνολική βαθμολογία του δείκτη APEAL, που μετράται σε κλίμακα 1.000 πόντων.

Δελτίο τύπου: Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης