Η Nissan e.dams δίνει ραντεβού για τους αγώνες της Formula E στο Βερολίνο

Στο φινάλε της σεζόν,  με τρία ζεύγη αγώνων  που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, θα καθοριστεί το πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E

Η Nissan e.dams είναι έτοιμη να ξαναρχίσει τους  αγώνες τον Αύγουστο,  στο Αεροδρόμιο Tempelhof του Βερολίνου, με τρία ανεπανάληπτα  ζεύγη αγώνων,  στο κλείσιμο της φετινής σεζόν.

Αυτή η συναρπαστική αναμέτρηση στο Βερολίνο θα έχει σε κάθε ζευγάρι αγώνων μια διαφορετική διαμόρφωση πίστας, ολοκληρώνοντας το αναθεωρημένο ημερολόγιο της έκτης σεζόν  της Formula E. Οι έξι αγώνες, θα διεξαχθούν σε μόλις εννέα ημέρες στις 5/6, 8/9 και 12/13 Αυγούστου κεκλεισμένων των θυρών και θα καθορίσουν τον νικητή του Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E για την περίοδο 2019/20

Αυτοί οι τελικοί αγώνες θα προστεθούν στους πέντε που έχουν ήδη ολοκληρωθεί προτού ανασταλεί η σεζόν λόγω της πανδημίας  του κορονωϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 11. Με την Nissan e.dams στην τέταρτη θέση μετά τους πρώτους πέντε αγώνες και με μόνο εννέα πόντους πίσω από την τρίτη, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι με την έναρξη των αγώνων στο Βερολίνο.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος, βρίσκει την ομάδα της Nissan e.dams σε άριστη φόρμα, καθώς πρόσφατα ο Oliver Rowland  κέρδισε στον τελικό γύρο του “Race at Home Challenge “ της ABB Formula E, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών και βοηθώντας την  Nissan e.dams  να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των ομάδων.

Ο αγώνας Race at Home Challenge της ABB Formula E σχεδιάστηκε για να τον απολαύσουν οι οπαδοί αλλά και οι οδηγοί του σπορ, για όσο χρονικό διάστημα η Formula E ήταν σε παύση κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καταφέρνοντας παράλληλα να  συγκεντρώσει κεφάλαια στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκκλησης της UNICEF για τον κορωνοϊό, βοηθώντας για την ασφάλεια, την υγεία και την ενημέρωση των παιδιών έναντι της πανδημίας.

Η Nissan συμμετέχει στο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτάθλημα με τα μονοθέσια, προκειμένου να αναδείξει την ισχύ και τις επιδόσεις  που απορρέουν από την τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης, αλλά και για να μοιραστεί με το κοινό το όραμα του Nissan Intelligent Mobility, για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Δελτίο τύπου: Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης