Καταιγισμός βραβεύσεων για την Abarth

Καταιγισμός βραβεύσεων για την Abarth που συνεχίζει να απολαμβάνει τον ενθουσιασμό του κοινού για τον «Σκορπιό». Η μάρκα κατέκτησε βραβεία από δύο Γερμανικά περιοδικά αυτοκινήτου, καθώς και βραβεύσεις στην Σλοβενία και την Ουγγαρία στα πλαίσια του θεσμού “Best Cars 2020”.

Αρχικά ο σχεδιασμός της Abarth κατέκτησε τρεις πρώτες θέσεις σε αντίστοιχες κατηγορίες των βραβείων “Best Brands 2020” του περιοδικού AUTO BILD. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι οι αναγνώστες του περιοδικού έδωσαν στην Abarth για 3η συνεχόμενη χρονιά την πρωτιά σε επίπεδο σχεδιασμού στα αυτοκίνητα πόλης και στα cabrio αυτοκίνητα.

«Οι αναγνώστες του AUTO BILD είναι ενθουσιασμένοι με τα Abart 595/695 και Abarth 124 spider, όπως καταδεικνύει και η προτίμηση τους για τα μοντέλα στα πλαίσια των βραβείων “Best Brands», δήλωσε ο Επικεφαλής των Fiat και Abarth για την περιοχή ΕΜΕΑ, κ. Luca Napolitano. «Αυτή η βράβευση είναι μια σημαντική αναγνώριση και μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, αφού επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να δίνουμε εξαιρετική προσοχή στο ξεχωριστό σχεδιασμό των μοντέλων μας. Παράλληλα επιβεβαιώνει και τους ισχυρούς δεσμούς της μάρκας με το Γερμανικό κοινό, κάτι που έχει συμβάλει σημαντικά και στην επίτευξη του ρεκόρ πωλήσεων την περσινή χρονιά».

Η φετινή ήταν η 9η χρονιά των βραβείων “Best Brands” του AUTO BILD. Οι αναγνώστες του αναγνωρισμένου μέσου ψήφησαν σε 14 κατηγορίες τα αγαπημένα τους μοντέλα και μάρκες. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 57.000 αναγνώστες.

Αντίστοιχα οι αναγνώστες του MOTORSPORT AKTUELL τίμησαν τα Abarth 595  και Abarth 695 στην κατηγορία “Racer of the Year”, με το 64,2% των ψήφων στην κατηγορία “Minicar” να πηγαίνουν στα μοντέλα της Abarth. Η ψηφοφορία του MOTORSPORT AKTUELL περιλάμβανε συνολικά 67 μοντέλα χωρισμένα σε 5 κατηγορίες.

Τα Abarth 595 και Abarth 695 κέρδισαν τις ψήφους των Γερμανών, Αυστριακών και Ελβετών αναγνωστών που αναγνώρισαν την εστίαση της μάρκας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό με στόχο τη μαζική παραγωγή τεχνολογιών που αρχικά εξελίχθηκαν για τους αγώνες. Αυτή η μεταφορά τεχνολογίας αποτελεί στοιχείο που συνείσφερε σημαντικά στην εξέλιξη της σειράς Abarth 595, η οποία περιλαμβάνει 5 εκδόσεις απόδοσης από 145 έως 180 ίππους. Η σειρά 695 αφορά σε ειδικές εκδόσεις, όπως το Abarth 695 70° Anniversario που δημιουργήθηκε για τους εορτασμούς των 70ων γενεθλίων της μάρκας και η παραγωγή του έχει περιοριστεί στις 1.949 μονάδες. Μοναδικό χαρακτηριστικό της έκδοσης αποτελεί το ρυθμιζόμενο αεροδυναμικό βοήθημα Spoiler ad Assetto Variabile που εξελίχθηκε από τους μηχανικούς της Abarth στην αεροδυναμική σήραγγα της FCA στο Orbassano (Τορίνο), με στόχο την αύξηση της πρόσφυσης και της σταθερότητας σε υψηλές ταχύτητες.

Παράλληλα με τις επιτυχίες στη Γερμανία, ο «Σκορπίος» κατέκτησε βραβεύσεις στη Σλοβενία και την Ουγγαρία στα πλαίσια του θεσμού “Best Cars 2020” που δημιουργήθηκε από το Γερμανικό περιοδικό “Auto Motor und Sport”. Το περιοδικό Avto Magazin από τη Σλοβενία απένειμε το βραβείο “Best Cars 2020” στην κατηγορία “Mini Cars”, ενώ το περιοδικό Vezess από την Ουγγαρία απέμεινε 3 βραβεία στην Abarth.

Δελτίο Τύπου: FCA Greece

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *