#ΜένουμεΣπίτι: Οικογενειακά παιχνίδια της BMW για το σπίτι

Ακόμα και σε μια εποχή πανδημίας, όταν συνιστάται να μένει κανείς στο σπίτι, η BMW κάνει ότι έκανε πάντα καλύτερα: να φέρνει τη χαρά στη ζωή.

Για το λόγο αυτό, ετοιμάσαμε διάφορες ιδέες και δραστηριότητες που σίγουρα θα διασκεδάσουν τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους φίλους της BMW, ακόμη και όταν βρίσκονται στο σπίτι.

Απολαύστε οικογενειακές στιγμές και απασχολήσετε τα παιδιά, με δύο μοναδικά παιχνίδια BMW: Το “The Big BMW Race” (2-4 παίκτες) κα το “Find the Pair” (2-8 παίκτες). Θα χρειαστείτε έναν εκτυπωτή, ψαλίδι και ζάρια.

Απογευματινά παιχνίδια με τον/την σύντροφο ή κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια με όλη την οικογένεια – η τέλεια επιλογή για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να εκτυπώσετε αυτά τα παιχνίδια BMW στο σπίτι και να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως.

Μένετε μόνοι σας;

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε τέλος στη διασκέδαση. Μπορείτε να παίξετε το “The Big BMW Race” με φίλους μέσω βιντεοκλήσης, με την προϋπόθεση ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα ζάρι και μόνο ένα άτομο θα ελέγχει το ταμπλό του παιχνιδιού.

Και μια ακόμα θερμή παράκληση: τηρείτε τους κανόνες και στην καθημερινή σας ζωή.

Μείνετε σπίτι και βοηθήστε στον περιορισμό της πανδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια BMW θα βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.bmw.gr/el/fastlane/game-night-diy.html

Μπορείτε να κατεβάσετε τα παιχνίδια στους παρακάτω συνδέσμους:

The_Big_BMW_Race

Find_The_Pair

Park_Your_BMW

Park_Your_BMW-2

PuzzleDuo

PuzzleDuo_2 S

pieleteppich-Single

StaySafe_DIY_BMW_games

 

Δελτίο τύπου: Bmw Hellas