#ΜένουμεΣπίτι: Σκίτσα για χρωματισμό με το Fiat 500

#fiatforkids: H Fiat ετοίμασε για τα παιδιά, αλλά και όσους νιώθουν ακόμα παιδιά ένα ξεχωριστό δημιουργικό παιχνίδι με το Fiat 500

Μετά από την Audi, την Skoda και την εταιρεία του Ian Callum με την Aston Martin Vanquish 25, η Fiat έφτιαξε ένα αφιερωμένο στο Fiat 500, Colorbook, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει δημιουργικές ώρες στα παιδιά, αλλά και όλη την οικογένεια.

Με τη σκέψη στα παιδιά, η Fiat, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #fiatforkids, δημιούργησε ένα ξεχωριστό Colorbook με έμπνευση από το θρυλικό Fiat 500. Οι εικόνες σχεδιάστηκαν ώστε τα παιδιά να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους ζωγραφίζοντας διάφορα 500, αλλά και για να τολμήσουν και οι ενήλικες να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητα τους.

Το Colorbook διαθέτει ποικιλία σχεδίων με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και να κάνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι. Η Fiat πάντα κατασκεύαζε αυτοκίνητα φιλικά για τα παιδιά και την οικογένεια. Αυτή την περίοδο που πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας, η Fiat μας ταξιδεύει νοερά με τα πολύχρωμα οχήματα της, μένοντας σπίτι.

Το Colorbook του Fiat 500 είναι διαθέσιμο στον παρακάτω σύνδεσμο ή στις συνημμένες φωτογραφίες:

https://www.fiat.com/content/dam/fiat/cross/Fiat_colorBook.pdf?fbclid=IwAR0qcvXwdIRLb2HqOrE8gBHd2_snyTpyJEe1fbElKas-2Yot-yFV5HaW3Ho