Μείνετε ασφαλείς με το Ford Care Code

Σε μια στιγμή όπου καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε στη διακοπή της διασποράς της πανδημίας παραμένοντας ασφαλείς, η Ford συνεχίζει παράλληλα να έχει σαν πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών της. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία εξακολουθεί να διατηρεί στο ακέραιο το πλάνο διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας, το οποίο διασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία της και την απρόσκοπτη υποστήριξη του δικτύου Ford στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας, η πρόσβαση στις εκθέσεις και τα συνεργεία της Ford επιτρέπεται με την χρήση του κωδικού «2». Έτσι λοιπόν, είτε πρέπει να επισκεφτείτε το συνεργείο ή το φανοποιείο, είτε θέλετε να αγοράσετε καινούργιο αυτοκίνητο, το σύνολο του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Ford παραμένει ανοικτό για να εξυπηρετήσει πλήρως τις ανάγκες σας για μετακίνηση και συντήρηση με τον πιο ασφαλή τρόπο, υιοθετώντας το Ford Care Code.

Το Ford Care Code περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από μέτρα που στοχεύουν στην ασφάλεια, αλλά και στην απρόσκοπτη εξυπηρέτησή σας, κάνοντας χρήση των πλέον σύγχρονων και ενδεδειγμένων πρακτικών. Από ψηφιακές υπηρεσίες και διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο, μέχρι ανέπαφη παραλαβή και παράδοση του απολυμασμένου αυτοκινήτου, το Ford Care Code σας βοηθά να επισκεφτείτε το δίκτυο Ford με ασφάλεια ή να παραμείνετε δραστήριοι από το σπίτι σας. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

  • Τήρηση ελάχιστης κοινωνικής απόστασης 2 μέτρων και εξοπλισμός προσωπικής προστασίας από όλο το προσωπικό
  • Καθημερινός έλεγχος της θερμοκρασίας του προσωπικού
  • Απολύμανση των οχημάτων εξυπηρέτησης και δοκιμαστικής οδήγησης, καθώς και όλων των εγκαταστάσεων
  • Προσφορά ανέπαφης, χωρίς συνοδεία δοκιμαστικής οδήγησης στο σπίτι ή στα σημεία πώλησης
  • Δυνατότητα διαδικτυακών παρουσιάσεων ή ανέπαφων παρουσιάσεων των αυτοκινήτων στα σημεία πώλησης
  • Διαδικτυακή κράτηση και αγορά αυτοκινήτου
  • Διαδικτυακή καταχώρηση ραντεβού στο συνεργείο και ανέπαφες διαδικασίες πληρωμής.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ford, βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς Επίσημο Έμπορο και ενημερωθείτε για όλα τα μέτρα προστασίας που εφαρμόζει για να παραμείνετε ασφαλείς.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Ford Care Code εδώ: https://www.ford.gr/useful-information/covid-19