Νέα BMW X1 με όφελος τιμής από €2.000 και το προνομιακό πρόγραμμα BMW Safety

Η νέα BMW X1, το best seller της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου στην πολυτελή κατηγορία, διαθέτει πολυτελές εσωτερικό με προηγμένη τεχνολογία, οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και αυξημένη χωρητικότητα.  Mε αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel BMW Twin Power Turbo 1.500 κυβικών, η νέα BMW X1 προσφέρει μοναδικές οδηγικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Η X1 είναι η ιδανική πρόταση για απολαυστική οδήγηση εντός και εκτός πόλης και τώρα γίνεται πιο ελκυστική με πλούσια πακέτα εξοπλισμού που διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο και όφελος τιμής από €2.000.

Νιώστε την υπεροχή και την ασφάλεια της νέας BMW X1 με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW Safety* της BMW Financial Services, που προσφέρει δυνατότητα προκαταβολής από 10%, 12μηνης χρήσης και επιστροφής του οχήματος χωρίς επιβάρυνση καθώς και εξασφάλιση πληρωμής δόσεων.

*Το πρόγραμμα BMW Safety παρέχεται και για την BMW X 2.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, να καλέσετε στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.bmw.gr/el/all-models/x-series/X1/2019/bmw-x1-models-equipment.html

Δελτίο τύπου: BMW Hellas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *