Νέες εκδόσεις Fiat Professional Ducato: Ηγέτης στην απόδοση και στην ελευθερία

Η Fiat Professional, με το Ducato δημιούργησε το πλέον πετυχημένο όχημα στην κατηγορία του, έχοντας κατακτήσει στην 40χρονη πορεία του μοντέλου εκατομμύρια επαγγελματιών χάρη στην απόδοση, την αντοχή και την προσαρμοστικότητα που επιδεικνύει σε κάθε ανάγκη. Διαθέσιμο σε διαμόρφωση Van, Pick-up, Chassis, αλλά και οχήματος μεταφοράς προσωπικού, το Ducato διαθέτει χιλιάδες εκδόσεις ώστε ο κάθε ένας να μπορεί να βρει την ιδανική επιλογή για τις ανάγκες του. Χαρακτηριστικό της προσαρμοστικότητας και της αντοχής της πλατφόρμας του Ducato είναι ότι το μοντέλο έχει  επιλεχθεί ως το ιδανικό όχημα για μετασκευή σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο. Τα τελευταία 10 χρόνια περισσότερες από 500.000 οικογένειες στην Ευρώπη έχουν επιλέξει το Ducato για τις αποδράσεις τους, ενώ η Fiat Professional είναι η μοναδική μάρκα που διαθέτει ειδική ομάδα που είναι αφιερωμένη σε αυτή την κατηγορία οχημάτων.

Στις εκθέσεις Caravan Salon στο Düsseldorf και Salone del Camper στη Parma, η Fiat Professional παρουσιάζει στο κοινό τη σειρά του νέου Ducato, με έμφαση στις εκδόσεις motorhome, αλλά και στις αναρίθμητες επιλογές που μπορούν να έχουν οι αγοραστές. Το πρωτότυπο “cab-to-cab” όπου οι καμπίνες δύο Ducato Chassis 2.3 180hp έχουν ενωθεί σε ένα όχημα, παρουσιάζει την αντοχή του πλαισίου με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ενώ στα μοντέλα παραγωγής η διάθεση όλων των εκδόσεων του βραβευμένου κινητήρα 2.3 Multijet 2 απόδοσης 120, 140, 160 και 180 ίππων, αλλά και το νέο αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων δημιουργούν ένα πολύ μεγάλος εύρος επιλογών. Τα παραπάνω συνδυάζονται με την πλέον πλήρη γκάμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αλλά και με έξυπνες λύσεις συνδεσιμότητας. Παράλληλα με τις επιλογές σε επίπεδο συστημάτων κίνησης, η Fiat Professional παρουσιάζει και μια σειρά νέων λύσεων που αυξάνουν ακόμα περισσότερο τη χρηστικότητα του Ducato. Σημαντικότερη αποτελεί η δυνατότητα περιστροφής των μπροστινών καθισμάτων κατά τον κατακόρυφο άξονα (όταν το όχημα είναι σταθμευμένο), έτσι ώστε η καμπίνα να διαμορφώνεται σε ένα καθιστικό-γραφείο.

«Είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σε τόσο σημαντικές εκθέσεις και να δείχνουμε στο κοινό τις μοναδικές δυνατότητες του best seller μας, του Ducato. Μόνο η έκδοση motorhome έχει επιλεχθεί από περισσότερες από 500.000 οικογένειες στην Ευρώπη, ενώ οι διαθέσιμες διαμορφώσεις του μοντέλου είναι χιλιάδες. Οι εκθέσεις μας δίνουν επιπλέον την ευκαιρία να ακούσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να δημιουργήσουμε νέες πρωτοποριακές ιδέες.»

Eric Laforge, Επικεφαλής για την περιοχή ΕMEA της μάρκας Fiat Professional

Οι κάτοχοι μοντέλων της Fiat Professional μπορούν να εξυπηρετηθούν από ένα δίκτυο τεχνικής υποστήριξης σε 6.500 στην Ευρώπη, εκ των οποίων τα 1.800 διαθέτουν εξειδίκευση και στις εκδόσεις motorhome. Το Ducato, όπως και όλα τα μοντέλα της Fiat Professional καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση ισχύος έως 200.000χλμ., ενώ αντίστοιχης διάρκειας είναι και η οδική βοήθεια που βρίσκεται σε 24ωρη βάση στη διάθεση των οδηγών των μοντέλων της μάρκας.

 

Beijing, China

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *