Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στην FCA Greece

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles (FCA) που εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και Fiat Professional στην ελληνική αγορά, καλωσορίζει στο Ανθρώπινο Δυναμικό της, τον κ. Γεώργιο Γαρδέλη, ο οποίος αναλαμβάνει από 1.1.2021 τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.

Ο κ. Γαρδέλης διαθέτει μακρόχρονη και επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο του αυτοκινήτου, έχοντας διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος στο εμπορικό σκέλος διοίκησης σημαντικών εταιρειών της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου όπως Toyota, Hyundai, VW-AUDI, VW Bank , Suzuki, Executive Lease κ.α.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της ανάληψης της θέσης του Διευθυντή Πωλήσεων από τον κ. Γαρδέλη, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, κ. Γεώργιος Μπακόπουλος δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε στην οικογένεια της FCA, ένα σημαίνων στέλεχος της εγχώριας αγοράς με πολυεπίπεδη εμπειρία και δράση. Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η επαγγελματική επάρκεια και ο δυναμικός του χαρακτήρας θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της FCA Greece στην Ελληνική αγορά και την επίτευξη του στρατηγικού πλάνου του Ομίλου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».