Νέο πρόγραμμα : OPEL RESTART

ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ αγοράς και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ, ένας εξαιρετικός συνδυασμός! «Στην Opel νοιαζόμαστε και προσφέρουμε λύσεις που διευκολύνουν την αγορά του αυτοκινήτου ανάλογα με την περίσταση, δίνοντaς στους δυνητικούς πελάτες μας τις κατάλληλες επιλογές» δήλωσε ο Δ/ντής Μάρκετινγκ της Opel Hellas, Τάσος Αραμπατζής, ανακοινώνοντας το νέο πρόγραμμα OPEL RESTART.

Το OPEL RESTART  δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος το Opel* της αρεσκείας του, καταβάλλοντας ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΦΠΑ! Η «μείωση» του Φ.Π.Α. στο μισό υλοποιείται με έκπτωση ισοδύναμη με την αξία του μισού Φ.Π.Α., δηλαδή 12% επί της λιανικής τιμής προ φόρων κάθε αυτοκινήτου.

Επιπλέον, η Opel κάνει ένα βήμα ακόμη ώστε να μειώσει το άγχος που συνοδεύει εποχές αβεβαιότητας. ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ του Opel που θα έχει αγοραστεί μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020, από το   επίσημο Δίκτυο Διανομέων της, σε προσυμφωνημένη τιμή, αν για οποιοδήποτε λόγο στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ο πελάτης αναγκαστεί να προβεί στην πώλησή του έως το τέλος του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον επίσημο Διανομέα Opel της επιλογής τους.

*Το πρόγραμμα OPEL RESTART αφορά σε επιλεγμένα μοντέλα και εκδόσεις ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Δελτίο τύπου: Opel Restart