Πακέτα βελτίωσης των Audi S5 και TT-RS από την ABT

Η ABT, προσφέρει πακέτα βελτίωσης για όλα τα μοντέλα της Audi. Αυτά τα πακέτα περιέχουν εξωτερικές σπορ και “αγωνιστικές” πινελιές, επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου αλλά και τα απαραίτητα περιφερειακά για την αυξημένη απόδοση του κινητήρα.

Αρχικά, έχουμε το ανανεωμένο Audi S5 που πλέον προσφέρεται με έναν ντίζελ τούρμπο κινητήρα 3.0 λίτρων και ένα ηλεκτρικό σύστημα με απόδοση 345 ίππους και 500 Nm ροπής. Η ΑΒΤ ανεβάζει την ιπποδύναμη στους 390 ίππους με 700 Nm ροπής. Το πακέτο διαθέτει επίσης την προσαρμοζόμενη ανάρτηση της ABT, μπάρες θόλων και ζάντες 20 ιντσών, που προσθέτουν σπορ χαρακτήρα και καλύτερο στήσιμο. Το look, ολοκληρώνεται με ένα λίγο πιο άγριο diffuser στο πίσω μέρος.

Το TT-RS είναι σαφώς ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο και στην εργοστασιακή του μορφή, επομένως η ABT επέλεξε να “παίξει” με ασφάλεια και το επαναπρογραμμάτισε στους 460 από τους 400 ίππους. Μια σπορ εξάτμιση για να αναδείξει τον τρομερό ήχο του 5 κύλινδρου κινητήρα και νέες ζάντες προστίθονται στο πακέτο, ενώ μικρές εξωτερικές αλλαγές, το κάνουν ακόμα πιο άγριο.