Περιηγηθείτε στο 360° εικονικό περίπτερο της Volkswagen από την έκθεση Γενεύης

Περιττό να πούμε ότι η πανδημία του κορονοϊού έχει μεγάλες επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία και τις επιχειρήσεις – συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινητοβιομηχανιών. Η παραγωγή εξαρτημάτων και αυτοκινήτων έχει ανασταλεί, με πολλές εταιρείες να κατασκευάζουν αναπνευστήρες και μάσκες. Οι παρουσιάσεις των νέων μοντέλων έχουν επίσης μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία ή ακυρωθεί πλήρως, με αποτέλεσμα οι αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν τα οχήματά τους μέσω διαδικτυακών καναλιών.

Η VW θα προσέφερε στο κοινό μια αξέχαστη εμπειρία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2020, αλλά δεδομένου ότι ολόκληρη η έκθεση ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε να αποκαλύψει τα αυτοκίνητά της στο Διαδίκτυο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το περίπτερο της VW για την έκθεση της Γενεύης θα πήγαινε τελείως χαμένο. Μπορείτε μόνο να φανταστείτε το χρόνο και την προσπάθεια για να σχεδιαστεί ένα μοντέρνο περίπτερο που να περιέχει όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Για το λόγο αυτό, η VW κυκλοφόρησε μια εικονική περιήγηση σε αυτό. Το 360° εικονικό περίπτερο της Volkswagen  είναι αλληλεπιδραστικό και σας δίνει την αίσθηση ότι περπατάτε στην έκθεση. Ναι, με μουσική και λαμπερά φώτα.

Περιηγηθείτε στο περίπτερο και δείτε το αμιγώς ηλεκτρικό ID.3, το Νέο Golf GTI, το εντυπωσιακό Touareg R plug-in hybrid και πολλά άλλα! όλα τα νέα μοντέλα κάνοντας κλικ εδώ

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δεν είναι το μόνο αυτοκίνητο που έχει επηρεαστεί από την πανδημία. Το Paris Motor Show έχει ακυρωθεί εν μέρει, ενώ το Auto Show της Νέας Υόρκης και το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου έχουν αναβληθεί για μεταγενέστερη ημερομηνία. Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ έχει ακυρωθεί εντελώς, με τον χώρο ωστόσο να χρησιμοποιείται ως έκτακτη νοσοκομειακή μονάδα.