Περιπολικό M3 παραμονεύει στην Αυστραλία

Σύμφωνα με μια ομάδα στο Facebook, που ονομάζεται “Αυστραλιανή Αστυνομία Οχημάτων” ( ναι, όντως υπάρχει τέτοια ομάδα ), η τελευταία προσθήκη στο στόλο της αστυνομίας στην Καμπέρα, είναι μια BMW. Και δεν είναι μια απλή BMW – είναι μία M3 με 425 ίππους και 550 Nm ροπή…

Μάλιστα θα μπορούσαμε να μην το πιστέψουμε μιας και δεν υπάρχουν τα χαρακτηριστικά της αστυνομίας επάνω της, παρά μόνο τα κόκκινα και μπλε φωτάκια που αναβοσβήνουν. Σιγουρευτήκαμε όμως μόλις είδαμε αστυνομικούς να βγαίνουν από το αυτοκίνητο σε άλλες φωτογραφίες.

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει γρήγορα αυτοκίνητα που έχουν χρησιμοποιηθεί ως οχήματα επιβολής του νόμου. Έχουμε δει ένα Nissan GT-R και μια μαφιόζικη Ferrari 458 Spider που έγιναν δωρεές στην ιαπωνική και στην ιταλική αστυνομία αντίστοιχα.

Απ’ όλα τα αστυνομικά αυτοκίνητα που έχουμε δει πάντως, το Ντουμπάι έχει τα ταχύτερα, τα οποία περιλαμβάνουν μια Bugatti Veyron και μια Lamborghini Aventador. Ενώ δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ύπαρξη ενός ελληνικού περιπολικού Mitsubishi Evo.