Σε λειτουργία οι Superchargers στην Αταλάντη για τους ιδικοκτήτες των Tesla

Την περασμένη εβδομάδα η Tesla άνοιξε ακόμα έναν σταθμό Superchargers στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα ΣΕΑ της αταλάντης, Atalanti East και Atalanti West στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Με αυτή τη κίνηση το ταξίδι που ξεπερνάει τα 500 χιλιόμετρα γίνεται ένας εύκολα εφικτός στόχος, χωρίς μεγάλη αναμονή για φόρτιση και με δυνατότητα κίνησης στο δρόμο με μεγαλύτερες ταχύτητες.

Οι ιδιοκτήτες των μοντέλων της Αμερικάνικης εταιρείας μπορούν τώρα να φορτίζουν το Tesla τους απευθείας στον αυτοκινητόδρομο με μέγιστη ισχύ 250 kW φορτίζοντας έως και 120 km σε μόλις 5 λεπτά.

Το μεγαλύτερο δίκτυο γρήγορης φόρτισης

Το δίκτυο Supercharger είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ταχείας φόρτισης παγκοσμίως, με πάνω από 35.000 Supercharger παγκοσμίως. Η Tesla διαθέτει περισσότερους από 9.000 τέτοιους φορτιστές σε περισσότερες από 800 τοποθεσίες σε όλη την Ευρώπη. Οι βελτιωμένες τεχνολογίες μπαταρίας και φόρτισης επιτρέπουν μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτισης, τώρα έως και 250 kW χάρη στους V3 Superchargers. Αν και η τεχνολογία συνεχίζει να εξελίσσεται, η Tesla συνεχίζει να εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στην αξιοπιστία, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός δικτύου γρήγορης φόρτισης που έχει κατασκευαστεί για να υποστηρίζει ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Το 2021 καταγράφηκε αύξηση στο χρόνο λειτουργίας κατά 99,96% παγκοσμίως σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *