Το ανανεωμένο Hyundai i30 θα είναι πιο σπορ από ποτέ (N-Line)

Η Hyundai ανανεώνει όλα τα μοντέλα της, από το κατώτατο σημείο έως την κορυφή, καθώς μετά την εισαγωγή του ολοκαίνουργιου i10 και το teasing της επόμενης γενιάς i20, έχει έρθει η στιγμή να πάρετε μια πρώτη γεύση από το facelift του i30. Το compact hatchback θα κάνει την πρεμιέρα του, τον επόμενο μήνα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2020.

Μαζί με το i30 θα παρουσιαστεί και το i30 Wagon αλλά και οι σπορ εκδόσεις εξοπλισμού N-Line. Μιλώντας για τη σειρά N, τα teasers απεικονίζουν το αυτοκίνητο με σπορ προδιαγραφές και ένα επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, που φιλοξενεί πολύ μεγαλύτερες εισόδους αέρα. Τα LED φώτα ημέρας δεν είναι πλέον στερεωμένα στον προφυλακτήρα, καθώς έχουν ενσωματωθεί μέσα στους προβολείς, οι οποίοι έχουν πιο αιχμηρή εμφάνιση από ό, τι πριν. Η Hyundai έχει επίσης τροποποιήσει τη μάσκα, εφαρμόζοντας διαφορετικό μοτίβο για να τονίσει τη σπορ εικόνα του i30.

Οι εικόνες του πίσω μέρους δεν έχουν δημοσιευθεί, αλλά γνωρίζουμε από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, ότι υπάρχουν επανασχεδιασμένα πίσω φώτα και ένας τροποποιημένος προφυλακτήρας. Στο εσωτερικό του, το i30 facelift θα είναι διαθέσιμο με ένα πλήρως ψηφιακό συγκρότημα οργάνων συνοδευόμενο από μια οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας.

Τέλος, το πολύ αγαπητό από το κοινό, i30 N θα ανανεωθεί και αυτό και θα έρθει με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η Hyundai σκέφτεται να προσθέσει και ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς για να ανταγωνιστεί το 2021 VW Golf R, αλλά δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με αυτό.