Το Επίσημο Δίκτυο της Volvo εξυπηρετεί απρόσκοπτα τους πελάτες στη διάρκεια του lockdown

Η Volvo Car Hellas ανακοινώνει ότι στο σύνολό τους οι εγκαταστάσεις των Επίσημων Διανομέων και των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo παραμένουν σε λειτουργία για την περίοδο του lockdown.

Με υπευθυνότητα και πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια επισκεπτών και προσωπικού, το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Volvo συνεχίζει να υποδέχεται πελάτες που ενδιαφέρονται για αγορά νέων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo εξυπηρετεί κανονικά ραντεβού για συντήρηση και επισκευές.

Σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο, η Volvo τηρεί με προσήλωση αυστηρά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία των ανθρώπων που την εμπιστεύονται: προσεκτική απολύμανση με εξειδικευμένο προϊόν σε όλα τα οχήματα πριν ο πελάτης έρθει σε επαφή μαζί τους, σωστή χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, αντισηπτικά, πιστή τήρηση των αποστάσεων και του αριθμού επισκεπτών.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, προτείνεται στους πελάτες να επικοινωνούν με το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Volvo, ώστε να προγραμματίσουν την επίσκεψη τους.

Το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης  Volvo (210-6241833) βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών με ωράριο λειτουργίας : Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 8 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Δελτίο τύπου: Volvo Car Hellas