Το εσωτερικό του νέου Audi S3/A3 θυμίζει Lamborghini

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το εσωτερικό του νέου A3 / S3, αλλά η τελευταία παρτίδα κατασκοπευτικών φωτογραφιών είναι μακράν η πιο αποκαλυπτική, καθώς δείχνει την καμπίνα από πολλές γωνίες. Είναι ασφαλές να πούμε ότι η σχεδίαση του ταμπλό έχει πολύ λίγα κοινά σε σύγκριση με το εξερχόμενο hatchback της Audi.

Η μεγαλύτερη αλλαγή φυσικά, είναι το infotainment σύστημα – MMI – το οποίο πλέον είναι ενσωματωμένο με έναν έξυπνο τρόπο μέσα στο ταμπλό και δεν εξέχει σαν ένα άκομψο τάμπλετ όπως στην προηγούμενη γενιά. Άλλη μια μεγάλη αλλαγή είναι στους νέους πολυγωνικούς αεραγωγούς που θυμίζουν έντονα αυτές τις Lamborghini Huracan.

Σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα μοντέλα Audi, όπου υπάρχει μια δεύτερη οθόνη αφής κάτω στην κεντρική κονσόλα για τις ρυθμίσεις του κλιματισμού, το νέο μοντέλο A3 / S3 / RS3 θα διαθέτει συμβατικά κουμπιά. Κάτω από αυτά φαίνεται να υπάρχει ακόμα μία σειρά κουμπιών, με το κουμπί των αλάρμ τοποθετημένο στη μέση.

Ο μικροσκοπικός επιλογέας ταχυτήτων φαίνεται γνωστός, μιας και τον έχουμε ήδη δει στο νέο VW Golf και στο Skoda Octavia, ενώ το επόμενο SEAT Leon θα μπορούσε να παρουσιαστεί με κάτι παρόμοιο.

Το συγκρότημα ψηφιακών οργάνων θα είναι στάνταρ ακόμη και στην απλή έκδοση A3, ενώ τα σπορ καθίσματα που βλέπουμε στις φωτογραφίες θα είναι αποκλειστικά για τα μοντέλα απόδοσης S/RS.