Το καυτό Toyota Yaris GR σε δράση με τον Tommi Makinen πίσω από το τιμόνι

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από τις τελευταίες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Toyota Yaris-GR και η ιαπωνική μάρκα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο για το πολυαναμενόμενο Hot-Hatch της.

Σε αυτό το νέο βίντεο, οι οδηγοί αγώνων Ott Tanak, Kris Meeke και Jari-Matti Latavala, καθώς και ο Tommi Makinen, οδηγούν το GR Yaris και μοιράζονται την εμπειρία τους. Και όταν ένας μύθος όπως ο Makinen μας λέει ότι είναι “συναρπαστικό“, καταλαβαίνουμε πως κάτι καλό θα έρθει σύντομα.

Τα προηγούμενα teasers του αυτοκινήτου επιβεβαίωσαν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του Τόκιο Auto Salon 2020. Το αρχικό σχέδιο της αυτοκινητοβιομηχανίας ήταν να κάνει την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του Rally Australia (14-17 Νοεμβρίου), αλλά η ακύρωση του αγώνα ανέβαλε το παγκόσμιο ντεμπούτο του το αυτοκίνητο λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη χώρα.

Καμία τεχνική λεπτομέρεια δεν είναι επίσημα γνωστή ακόμα, αλλά πιστεύεται ευρέως ότι θα διαθέτει έναν τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που θα συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και ένα σύστημα τετρακίνησης. Πολλές μηχανικές αναβαθμίσεις υιοθετημένες από το WRC αυτοκίνητο της Toyota θα βρουν τη θέση τους κάτω από το καπό.