Το νέο Puma ST μέσα από ένα πολύχρωμο βίντεο της Ford

Ρίξτε μια ματιά στο επερχόμενο Ford Puma ST μέσα από το σύντομο βίντεο teaser που δημοσίευσε η Forf Hellas και αναδεικνύει πολλά από τα στοιχεία που κάνουν το νέο σπορ crossover ξεχωριστό. Εάν βέβαια αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, υπάρχουν πολλές κατασκοπευτιικές λήψεις που μπορείτε να μελετήσετε με την ησυχία σας.

Το Puma ST θα έχει πιο επιθετική εμφάνιση από την υπάρχουσα έκδοση του crossover. Έχει μια ανασχεδιασμένη μάσκα, μεγαλύτερους αεραγωγούς και ένα μπροστινό σπόιλερ. Τα φαρδύτερα φτερά δίνουν μια πιο μυώδη εμφάνιση και οι τροχοί έχουν αρκετό ενδιαφέρον με την ασύμμετρη σχεδίαση τους και τις κεκλιμένες ακτίνες σε σχήμα V. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια μεγαλύτερη αεροτομή στην οροφή και ένας επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με μια διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Το Puma ST συνδυάζει τη διασκέδαση πλευρά ενός hot hatch με τη χρησιμότητα και τη πρακτικότητα ενός crossover.

Στο εσωτερικό, αυτό το κλιπ δείχνει ότι το Puma ST εφοδιάζεται με καθίσματα Recaro. Τα λογότυπα ST κοσμούν τα μπάκετ και το τιμόνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ισχύς προέρχεται από τον υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο 1,5 λίτρων που υπάρχει και στο Fiesta ST. Υποθέτοντας ότι έχει την ίδια απόδοση όπως και στο μικρό hot hatch, ο κινητήρας θα πρέπει να προσφέρει 200 ίππους και 290 Nm ροπής. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης φέρεται να αποτελείται από ένα εξατάχυτο κιβώτιο που μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Το σπριντ στα 100 χλμ./ώρα χιλιόμετρα θα γίνεται σε περίπου 6 δευτερόλεπτα.

Η διαφημιστική εκστρατεία της Ford υποδηλώνει ότι το ντεμπούτο του μοντέλου δεν είναι πολύ μακριά, οπότε οι πωλήσεις πρέπει να ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους.