Το Ford Bronco θα αποκαλυφθεί τον Μάρτιο και θα έρθει σε 2 εκδόσεις

Τον Ιανουάριο του 2017, η Ford είχε ανακοινώσει τα σχέδια της επιστροφής του Bronco μαζί με το Ranger. Ενώ το pick-up αποκαλύφθηκε περίπου ένα χρόνο αργότερα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, το Bronco άργησε πολύ και ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί. Προχωρώντας στο σήμερα, τον Φεβρουάριο του 2020, ξέρουμε επιτέλους πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς το Automotive News αναφέρει ότι η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (NADA) στο Λας Βέγκας, όπου οι έμποροι Ford ενημερώθηκαν επίσης για το πότε θα αποκαλυφθεί ο μικρότερος αδελφός του Bronco. Με το όνομα “Bronco Sport”, το πιο compact SUV έχει προγραμματιστεί για να κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο, με το Automotive News να πιστεύει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Auto Show της Νέας Υόρκης.

Και ενώ το Bronco θα είναι το πρώτο που θα αποκαλυφθεί επίσημα, στην πραγματικότητα οι υποψήφιοι αγοραστές του Bronco Sport θα μπορούν να το παραγγείλουν πρώτα. Το AN αναφέρει ότι η Ford αποκάλυψε στους αντιπροσώπους της ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πωλήσεις του μικρότερου μοντέλου προς το τέλος του έτους, με το μεγάλο να ακολουθήσει τις αρχές του 2021. Η εταιρεία εκτιμά ότι τα δύο μοντέλα θα έχουν συνδυασμένες πωλήσεις τουλάχιστον 200.000 μονάδων το επόμενο έτος, με την Ford να θέλει να ανταγωνιστεί την Jeep με τα δύο ικανά SUV της.

Τόσο το Bronco όσο και το Bronco Sport θα διατίθενται σε δίπορτη και τετράπορτη εκδοχή και θα προσφέρονται με μια ποικιλία αξεσουάρ. Τα πρόσθετα στοιχεία που δημιουργήθηκαν για το SUV θα είναι διαθέσιμα κατά την επίσημη έναρξη τους, καθώς η Ford θέλει να μεγιστοποιήσει την κερδοφορία των δύο μοντέλων.