Το Jeep Wrangler είναι το “SUV of the Year” για 10η συνεχόμενη χρονιά

Το Jeep® Wrangler συνεχίζει το αήττητο σερί του και κατακτά για 10η συνεχόμενη φορά τον τίτλο του “4x4/SUV of the Year” στα βραβεία SEMA Awards στις Η.Π.Α., τα οποία απονέμονται στα πλαίσια του ομώνυμου Show που πραγματοποιείται στο Las Vegas. Το Jeep Wrangler παραμένει το μοναδικό μοντέλο που έχει κατακτήσει τη συγκεκριμένη διάκριση από το 2010, έτος που ξεκίνησε η απονομή των βραβείων SEMA Awards.

Το Jeep Wrangler είναι το μοναδικό όχημα που κατακτά το βραβείο “4×4/SUV of the Year” από τη δημιουργία των SEMA Awards στις Η.Π.Α. το 2010.

Ο Mark Bosonac, Επικεφαλής της Mopar για τη Β. Αμερική, δήλωσε : «Όπως δεν υπάρχουν όρια για τις δυνατότητες του Jeep Wrangler, κάτι αντίστοιχο θα μπορούσαμε να πούμε και για τις δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου χάρη στα αξεσουάρ της Mopar» και ότι «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για 10η φορά στη σειρά κερδίζουμε το βραβείο “4x4/SUV of the Year”, μια διάκριση που δεν αποτελεί πιστοποίηση μόνο των δυνατοτήτων του μοντέλου, αλλά και του πάθους του κοινού που βλέπει το Wrangler σαν την τέλεια βάση για να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό αυτοκίνητο.»

«Δεν αποτελεί έκπληξη η επιλογή του Jeep Wrangler για ακόμα μία φορά ως “4x4/SUV of the Year”», δήλωσε ο Chris Kersting, πρόεδρος και CEO της SEMA. «Με τόσες πολλές επιλογές προσωποποίησης συναρπάζει όλους τους οδηγούς με τις εκτός δρόμου δυνατότητες του, αλλά και την προσωπικότητα του.»

Στα πλαίσια του SEMA Show, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της FCA, προετοίμασε και ένα ειδικά διαμορφωμένο με αξεσουάρ της εταιρείας, Jeep Wrangler Rubicon.

Τρύφωνας Αλεξόπουλος

Ο Τρύφωνας Αλεξόπουλος είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτου, υπεύθυνος σύνταξης του ιστότοπου carguys.gr και συντάκτης στο περιοδικό "New Technology Online" και στην εφημερίδα "Ενέργεια και Οικονομία". Παράλληλα είναι o Road Test Editor στο κανάλι CarGuysGr (YouTube).