Φρεσκάρισμα για το Hyundai Kona

Το Hyundai Kona βρίσκεται στην αγορά εδώ και 2 χρόνια και ενώ έχουμε δει κατασκοπευτικές φωτογραφίες με την φημολογούμενη σπορ έκδοση N, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες από το πρωτότυπο του ανανεωμένου Kona.

Το αυτοκίνητο φέρει βαρύ καμουφλάζ κάτι που είναι πολύ περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αναμένουμε μόνο μια μικρή ανανέωση. Κάτι παρόμοιο συνέβη με το facelift του Kia Rio, το οποίο καταγράφηκε τον περασμένο μήνα και μοιάζει με ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.

Παρά τη βαριά μεταμφίεση, είναι εύκολα ορατό ότι ο σχεδιασμός του μπροστινού άκρου θα παραμείνει αμετάβλητος, τουλάχιστον όσον αφορά τη διάταξη των προβολέων. Οι κατάσκοποι του Motor1 είπαν ότι πρέπει να περιμένουμε μικρές αλλαγές στην μάσκα, με ένα διαφορετικό μοτίβο στη γρίλια και ενδεχομένως, προβολείς με ενημερωμένα εσωτερικά γραφικά.

Παρόμοια μικρά τσιμπήματα θα υπάρξουν και στο πίσω μέρος. Και πάλι, το πρωτότυπο είναι πολύ καμουφλαρισμένο, αλλά μην αφήνετε τη μεταμφίεση να σας ξεγελάσει – δεν θα υπάρχουν οπτικές αλλαγές.

Το crossover θα εφοδιαστεί με ανανεωμένους και πιο αποδοτικούς κινητήρες, μαζί με μερικές αναβαθμίσεις για το εσωτερικό.

Η τελευταία προσθήκη στις εκδόσεις Kona είναι το Kona Hybrid, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι. Το φιλικό προς το περιβάλλον crossover από τη Νότια Κορέα πακετάρει έναν τετρακύλινδρο και έναν ηλεκτρικοκινητήρα 1.6 λίτρων με συνολική ισχύ 141 ίππων και 265 Nm ροπής.