Ψηφιακά πρωτότυπα απεικονίζουν τη νέα BMW σειρά 4

Δεν είναι μυστικό ότι η νέα Σειρά 4 θα διαθέτει μια τεράστια μπροστινή μάσκα. Η BMW προσπάθησε να την κρύψει κάτω από το καμουφλάζ και τις επενδύσεις στις δοκιμαστικές βόλτες, αλλά τίποτα τόσο “μεγάλο” δεν μπορεί να κρυφτεί. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μας έδειξε για πρώτη φορά τα σχέδιά της για τη μεγάλη γρίλια με το Concept 4 που έκανε το ντεμπούτο του το περασμένο έτος στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Μέσα από το ψηφιακό πρωτότυπο που ετοίμασε η ομάδα του Motor1.com με βάση τις πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες, μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τη νέα Σειρά 4 και τη μάσκα της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μάσκα κεντρίζει το ενδιαφέρον στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα φωτιστικά σώματα ειναι λεπτά και επιθετικά και τεντώνονται από τη μάσκα ως τα φτερά. Η μάσκα κάνει επίσης το εμπρόσθιο μέρος πολύ πιο γωνιακό από το εξερχόμενο μοντέλο. Η απόδοση δείχνει και την θέση της μπροστινής πινακίδας κυκλοφορίας, η οποία βρίσκεται μέσα στην ίδια τη μάσκα.

Μία εναλλακτική απεικόνιση χωρίς πινακίδα

Η μεγάλη μάσκα της σειράς 4 θα μπορούσε να βρει το δρόμο της σε άλλα μοντέλα της BMW, όπως η εικονική σειρά 3. Όταν φτάσει η νέα θα πρέπει να διαθέτει αρκετές εκδόσρις με τετρακύλινδρους και εξακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Υπάρχουν επίσης φήμες για μια υβριδική plug-in έκδοση. Η 4 θα μοιραστεί την πλατφόρμα και τις τεχνολογίες της με τη σειρά 3.