Ψηφιακό πρωτότυπο της επόμενης 2021 BMW M3 χωρίς την μεγάλη μάσκα

Η νέα BMW M3 έρχεται. Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε αρκετό καιρό τώρα, και έχουμε ακόμα πολλούς μήνες – αν όχι ένα χρόνο – μέχρι να επιστρέψει τελικά το εικονικό σπορ σεντάν. Και αν αναλογιστούμε ότι η τρέχουσα σειρά 3 ξεκίνησε στα τέλη του 2018, η BMW έχει αργήσει πολύ να μας δώσει στοιχειά σχετικά με την εμφάνιση της M3. Το Motor1 δημιούργησε ένα ψηφιακό πρωτότυπο για να μας δώσει μια πρώτη γεύση.

Πρώτα απ ‘όλα θα παρατηρήσετε τη μάσκα ή μάλλον την έλλειψη μιας μεγάλης μάσκας. “Γνωρίζουμε ότι η σειρά 4 και το M4 θα πάρουν την εξαιρετικά αμφισβητούμενη “kidney grille” μπροστά και ενώ διάφορες πηγές στο διαδίκτυο επιμένουν ότι θα κοσμείται και το M3 με αυτήν, ελπίζουμε ότι η BMW θα κρατήσει το σεντάν λίγο πιο συμβατικό.”

Υπάρχουν στην πραγματικότητα κάποιες σοβαρές αποδείξεις για να υποστηρίξουμε αυτή τη θεωρία. Μια από αυτές είναι η σημερινή γενιά Σειρά 3, η οποία δεν φορούσε το ίδιο πρόσωπο με το επερχόμενο δίθυρο ομόλογο της. Επιπλέον, η BMW είπε ότι κάθε μοντέλο θα έχει ξεχωριστό στυλ, το οποίο ελπίζουμε ότι θα επεκταθεί και στο Μ3. Τέλος, έχουμε δει πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες με το M3, και καμία δεν περιείχε αποδεικτικά στοιχεία ότι πίσω από το καμουφλάζ υπάρχει μια τεράστια μάσκα.

Εσείς τι πιστεύετε, πρέπει η BMW να δώσει στην M3 στοιχειά από την επόμενη M4 (συμπεριλαμβανομένης και της μεγάλης μάσκας) ή πρέπει να την κρατήσει κοντά στην συμβατική της έκδοση; Πείτε μας στα σχόλια!

Πηγή: Motor1

Τρύφωνας Αλεξόπουλος

Ο Τρύφωνας Αλεξόπουλος είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτου, υπεύθυνος σύνταξης του ιστότοπου carguys.gr και συντάκτης στο περιοδικό "New Technology Online" και στην εφημερίδα "Ενέργεια και Οικονομία". Παράλληλα είναι o Road Test Editor στο κανάλι CarGuysGr (YouTube).