Όμιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη: Ανοιχτές οι εκθέσεις

Επίσημη ανακίνωση:

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ενημερώνει όλους τους πελάτες του καθώς και το καταναλωτικό κοινό ότι τόσο οι εκθέσεις Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών όσο και τα Συνεργεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, παραμένουν ανοιχτά και θα λειτουργούν απρόσκοπτα καθ΄ όλη την διάρκεια του απαγορευτικού κυκλοφορίας – Lockdown.

Συγκεκριμένα και με βάση το πρόσφατο ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε, η προσέλευση στις εκθέσεις αυτοκινήτων/μοτοσικλετών και τα συνεργεία εμπίπτει στην κατηγορία 2 των κατ΄ εξαίρεση μετακινήσεων (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης).

Έτσι, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των εργαζομένων του, των πελατών του και των συνεργατών του, συνεχίζει να υποδέχεται το κοινό στις εκθέσεις, τα συνεργεία-φανοποιεία και τους πάγκους ανταλλακτικών στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα.

Οι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων, είναι πρόθυμοι να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείτε προκειμένου να αποκτήσετε το αυτοκίνητο ή την μοτοσικλέτα που ονειρεύεστε και καλύπτει τις ανάγκες σας. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά να κλείσετε ραντεβού για test drive ή test ride.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ισχύει διαχρονικά, στο κομμάτι των After Sales services, εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης – παραλαβής οχημάτων είτε στον χώρο σας είτε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ακόμα και εκτός ωραρίου λειτουργίας των συνεργείων, δηλαδή 24/7.

Ωράριο Λειτουργίας Εκθέσεων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 19:00 / Σάββατο Κλειστά

Ωράριο Λειτουργίας Συνεργείων και Φανοποιείου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη:

Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00

Αθήνα • Λ. Αθηνών 71, 104 47 Αθήνα (Εκθέσεις, Συνεργείο, Φανοποιείο)

Θεσσαλονίκη • Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 153, 546 45 Θεσσαλονίκη (Έκθεση, Συνεργείο)

  • 5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, 570 09 Καλοχώρι, Θεσσαλονίκη (Συνεργείο, Φανοποιείο)